• Marc
    136
    slažem se u potpunosti baš je i mene podsjetio na Ćorluku.. i kretanje i igra..
  • Mali Zeus
    14.1k
    Nastradala mu glava i onda tom istom glavom spasio gol. Doslovno je stavio glavu na prvu crtu.
  • Daliban
    1.9k
    Vidim da se opet našlo par pametnjakovića koji su jedva dočekali, iz zasjede u maniri najvećih generala nakon bitke, naskočiti na "forumsku struku" koja se "usuđuje kritizirati SD-a" pa čisto da se podsjetimo što smo pisali prije mjesec dana:

Torrente za sada smrdi na promašaj, ako je suditi po siromašnim minutama koje mu je Jakir u dosadašnjem tijeku sezone bio spreman dodijeliti. Podsjeća u tom smislu na cijeli niz igrača kojima je Jakir prošle sezone minute davao na kapaljku zbog manjka kvalitete (Ogiwara, Bernauer, Kaneko). S tim rečenim, meni se protiv Šahtara svidjela njegova obrambena proaktivnost uz čitanje igre. Mislim da u tom smislu možda može biti nasljednik Perića i ako nisam u krivu glede njegovih kvaliteta, ako bismo u LP ponekad donijeli odluku da igramo nešto nalik bunkeru, možda bi Torrente trebao igrati u paru s Mmaeeom. Van tog konteksta, za sada nije impresionirao svojom pas igrom, a manjak brzine će ga ostavljati izloženim pri suparničkim tranzicijama.Daliban

Prije 2 mjeseca za vrijeme priprema:

Kritizirao sam Torenta, ali jučer mi je bio jako dobar obrambeno, inteligentan. Treba vidjeti na duže staze kakav će biti kada treba stajati visoko, ali u nekoliko trenutaka kad su nas malo sabili je bio dobar i donosio dobre i proaktivne odluke. Smrdi na slučaj Perić, ali, velim, vidjet ćemo. I dalje me brine distribucija lopte kod njega, što kvaliteta, što izbor dodavanja.Daliban

Torent mi djeluje inteligentno i mislim da bi mogao biti dobar u LP protiv top ekipa ala City kad smo u bunkeru, ali slab mi je s loptom i ne vjerujem da će dobii puno minuta s visokom linijom.Daliban
  • The Undertaker
    5.7k
    Kritizirao sam Torenta,Daliban

Pa izvuci onda i te postove. Lako je tako. Malo loše, malo dobro pa se vadi po potrebi.

Inače, a vrijedi za sve, koga briga što je netko pisao prije par mjeseci.
  • Daliban
    1.9k
    Pa izvuci onda i te postove. Lako je tako. Malo loše, malo dobro pa se vadi po potrebi.

Inače, a vrijedi za sve, koga briga što je netko pisao prije par mjeseci.
    The Undertaker

Mislim da si promašio poantu. Mislim i da si dobro demonstrirao zašto sam se prebacio na low effort upise.
  • Maxova dijagonala
    996
    Provjerite dečku putovnicu izgleda da nas vara.
    Na njoj piše da je Španjolac a po njegovom stilu igre on je pljunuti Engleski stoper!
    Udri,nabij,dobar skok,nema komplikacija...
    Regen Dina Perića iz prvog Neninog mandata.
    Svaka cast samo nastavit ovako!
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Meni nije jasno kako on kod bivšeg trenera praktički nije dobio ozbiljniju priliku. Što je taj gledao i radio na treninzima? Čovjek je siguran i rezolutan, ne komplicira (u tome nekad malo i pretjeruje), ne griješi, odgovoran, čita igru, dobro se postavlja... jednostavno kompletan, školovan igrač.
  • Zagi
    8.2k
    Da je Torrente dobio priliku, sada bi pitali zašto smo kupovali MMa-a kada ga se opće ne stavlja.
    Ili zašto KTC ne igra?

Da igramo sa 3 stopera , to bi bio problem jer nam je "prirodno" igrati sa 4 itd.
  • LaznjakProsineckog
    819
    Ovo i mene zanima. U šta je Jakir gledao jbt
  • Danko
    1.2k
    Kažu spor, protiv monaca mu je izmjerena brzina od 32.09 , top 3 on, ristovski i baturina.
  • Daliban
    1.9k
    32 je sporo, a pritom je i neokretan. Solidna je to brzina za "sporog" igrača, ali dobar dio toga možeš pripisati visini i dugom koraku. Jednom kad ga netko ostavi iza sebe na širokom prostoru, Torrente ga s tih 32 neće stići nikad. Naprotiv, što je veća udaljenost, to će više zaostajati za prosječnim napadačem u LP. Inteligentan je pa time kompenzira, ali ne pomaže mu što su i ostali iz zadnje linije spori.
  • Danko
    1.2k

Ok samo kažem da nitko od naših nije uspio potrčati brže.
  • Jaro
    7.6k
    kaj su ostali, ako je ovo sporo?
  • Captain America
    17.9k
    Qbittorrent ima slične vrline i mane kao i Ras. Theo i Ras su bili najbolji stoperski par u sezoni 20/21 u EL. Moglo bi to biti dobro s njima dvojicom u paru :cool:
  • scooniepenn
    3.4k

Mene je iskreno baš ugodno iznenadio inspektor Torrente. Odlično se postavlja i čita igru, stalno visi napadačima na leđima pa ovi protiv njega imaju vrlo malo prostora za proći jedan na jedan ili razigrati dalje. S obzirom na godine, ali i neki dojam mislim da Torrente može biti bolji i od Perića kad je bio u reprezentaciji, a svakako od Rasa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.