• scooniepenn
    3.5k
    Dosta je bitna razlika kontingent ulaznica koje ćemo dobiti za Bratislavu u odnosu na Muenchen. Tu ćemo imati na raspolaganju oko 1.100 ulaznica, a godišnjaka je oko 4.500. Kad na to uzmeš da će barem 300 otići Boysima ostane ti na preostalih oko 4.200 godišnjaka 800 ulaznica, što znači da manje od 1/5 može dobiti priliku bodriti Modre u Bratislavi.
  • Matija97
    32
    Danas uzimam karte za sebe i frendove za Varaždin. Jel dovoljno da na ticket pointu im pokažem članske preko mobitela ili treba i osobne?
  • Peškaman
    4.8k
    Prijedlog da se dio prihoda od plave noći u Mostaru donira krajevima u BiH koji su pogođeni poplavama.
    Naravno, ukoliko se već nije predodredilo za nekakvu drugu humanitarnu pomoć.
  • ZrnTSCHeZ
    329
    Koliko ulaznica po utakmici (grandstand i best view) bude osigurano/rezervirano za Socios Fan Reward?
  • Pop corn
    8.7k
    Prijedlog da se dio prihoda od plave noći u Mostaru donira krajevima u BiH koji su pogođeni poplavama.
    Naravno, ukoliko se već nije predodredilo za nekakvu drugu humanitarnu pomoć.
    Peškaman

Ne znam kakvi su im planovi dodatni, ali cisto info da Plava noć u Mostaru već ima humanitarni karakter i to smo iskomunicirali na stranicama Kluba.
  • Boogieman
    328
    Zagrebački maraton je za koji dan, pa u skladu s time razmišljanje da bi bilo fora kad bi i klub imao neku svoju verziju toga :) Ne mora biti (polu)maraton, ali recimo neka utrka građana. Nazove se npr. "Plavi 9", pa se trči 9 km u čast legendarnim golgeterima ili uostalom "Plavi 11", pa se trči u čast jednoj legendarnoj momčadi ili sl.
    I datum 26.4. bi bio taman.

Poticanje zdravog načina života, druženje, promocija kluba itd. Zadnjih valjda 10-ak godina su trčanje i takvi događaji postali fakat popularni, da čak i ja koji inače ne trčim odem tu i tamo na tak nekaj :D

Dodatna ideja, nevezana za trčanje, please kravate u fan shop :ok:
  • Borovljanin
    137

Od Maksimira do Koturaške
  • modri-kibic
    117
    Želim ukazati na jednog oca koji dolazi do dresova igrača sa lažnim natpisima koji mu drže klinci na utakmicama. Sučić obećao si mi dres, Bulat, Baturina. Ali ono kaj mi je prelilo čašu je jučerašnja scena koju imate na društvenim mrežama kluba. Dres Ristovskog koji je bio namjenjen dijetetu sa prošle utakmice u Varaždinu opet je završio kod njega. Izgurali su tog maloga, postavili svoju djecu i onda pokazuje Ristovskom da je on to dijete. Ako sam u krivu slobodno me banirajte. Nemam ništa protiv djece, ali imam protiv pohlepe oca.
  • NitkoBitan
    19.1k
    I onda te dresove do kojih dode vjerojatno prodaje dalje.
  • criticus
    2.6k
    Želim ukazati na jednog oca koji dolazi do dresova igrača sa lažnim natpisima koji mu drže klinci na utakmicama.modri-kibic

jel to možda lik koji se lani u Gorici derao pola sata iz petnih žila "kuleee"? Pitam jer sam ga idući vikend u Maksimiru vidio opet s djetetom s natpisom za dres...
  • Paggini
    26.1k
    Općenito zabraniti to žicanje dresova ili reci igračima da ne daju, poslije tri, cetiri utakmice će nestati svi ti "mbuku ti si moj heroj, daj dres" natpisi
  • PetkoDaniOršaGol
    93
    Prema svemu sudeći, u pravu si. To nije isti klinac kojeg je Rile istrgnuo iz ruku zaštitara. "Pravi" klinac je na toj prošlosezonskoj tekmi dobio dres od Maxa, a jučer je Rile uručio potpisani dres nekom drugom. :grimace:
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Vido se na slikama da to nije isti djecak. Nadam se da se ta nepravda moze ispuniti. @Pop corn
  • Pop corn
    8.7k
    Rile je pomiješao klince slučajno. Čuli se jutros već s ocem i dogovorili sve da se ispravi nepravda i podruze u Svetom Martinu ovog tjedna.
  • Nino Bule
    14.5k
    Taj lik koji je na malog pokazivao riletu je stvarno dosegao novo dno u tom svom moljakanju, nadam se da vise nikad nista nece dobit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.