• Blueshadow86
    1.9k
    Moj 'mokri san' za zimski prijelazni rok je Ivanušec. Ne igra u Feyenoordu, 25 godina, kod nas bi bio ključni igrač.

Mislim da je otišao radi nestabilnosti u klubu, sad kad je sve posloženo, mislim da bi ga se dalo nagovoriti. A mislim da ni Nizozemci ne bi pravili prevelike probleme
    dinamo vitez

Dobar igrač, ali s obzirom kako se saznalo (ako je istina) na koji je način otišao iz kluba...ne, hvala!
  • Maximo
    539

Nema di igrat...
  • mrgud
    166
    Samo ta priča bi koštala najmanje 7 milja
  • dinamo vitez
    371
    Mislim da je to igrač od 8 ili 10 milijuna kojeg bi se dalo dovesti za 4-5 + plaća ili eventualno na posudbu.. polivalentan je i bio bi nam odmah najbolje krilo a može uskočiti i umjesto Baturine kad ode.. trebat će nam još netko uz Stojka i Kačavendu.
  • Zagi
    8.5k
    Ivanušec na 10ki nije imao kupca ni za 2m. Nemre on to igrati, samo lijevo krilo.
  • blue heart 72
    1.8k
    Ekipa pa koji Ivanušec?????

Pa on je ucjenjival klub i zbrisal prvom prilikom. Neka ga tamo kam je tak forsiral, kak je sejal tak bu i žel....
  • Jurki
    12.5k
    Mislim da je otišao radi nestabilnosti u klubu, sad kad je sve posloženodinamo vitez

Pogresno mislis.
    Njemu je opcija br 1 bila transfer.
    Nikakvo cekanje zimskog roka.. vec proslo ljeto pod mus.
    A da je tak veliki Dinamovac mogel je pricekati jos 6 mjeseci pa onda otici van dok se ekipa ne konsolidira nakon odlazaka Šutala i Livija.
    Jos i dan danas dobim proljev kad se sjetim da je dobil standing ovation sa Sjevera.. doslo mi je da se ispovracam na toj tekmi.
  • KaJJe
    260
    Nek si sjedi na klupi tam di je forsiro ic. Super odskocna daska za neki veci klub. Nije bas lijepo od mene, al mi ga nije zao.
  • GOAT
    1.4k
    Mislim da je otišao radi nestabilnosti u klubu, sad kad je sve posloženodinamo vitez

Ovi koji su prvi odlazili jer je bilo "tako lose", ne trebaju dolaziti sad kad je poslozena situacija.
  • mlinchica
    2k
    Kak je ucjenjivao klub, od kud sad ta priča?
    Javna je tajna da je želio otići i ima svako pravo na to, došao je već u neke godine.. koliko god to nama bilo neprihvatljivo ili ga zbog toga neki manje voljeli/poštovali.
    Ali ucjena kluba?
  • Jurki
    12.5k
    upravo tak.
    On nije stranac pa da nije kuzil u kakvoj se situaciji klub nalazil.. hoces upravljacki, momcadski pa i po pitanju struke.
    Nek uziva u Rotterdamu, to kaj je zelio, to je i dobio.
    I nek osigura egzistenciju.. jer je to u Dinamu nemoguce.. siromak nebi imal za kruh da je ostal jos pol godine.

bila mu je opcija ili transfer ili uvjet drasticno povecanje place.. ali transfer je bil br. 1.
    Isto tak njegov stari je na kraju pretprosle sezone prical da Luka ide van milom ili silom ali da ide.
    Manager i njegov stari su stiskali Perasicu da proda Dinamo Luku posto poto.
    Da je Feyenoord ponudil 5 milja.. Ivanusec bi bil prodan za 5 milja.
    Luka nije glup i shvatil je da je dostigel svoj nogometni plafon..i napravil je to kaj je napravil.. isforsiral transfer pod mus.
  • scooniepenn
    3.5k

Iskreno, i ja sam čuo od dva neovisna izvora kojima poprilično vjerujem kako je Vlatkici maltene plakao kako mu je ovo možda zadnji vlak za transfer i kako očekuje da ga Dinamo pusti jer se više ovdje ne vidi. Uz to, i izjave njegovog vrlog menadžera su išle u tom smjeru, kako je krajnje vrijeme da napravi iskorak i da ako sada neće kada će. Osim toga, ajmo sagledati nekoliko faktora njegovog transfera. On odlazi za novac koji niti izbliza nije da bi nas izuo iz cipela, između dviju utakmica sa Spartom gdje nam je u igri ulazak u Europa ligu (dakle ozbiljan novac, plus smo dobro pokriveni transferima Livija i Boška). Ako netko 100 posto pouzdano zna volio bih da podijeli, ali sve komponente upućuju na takav scenarij.
  • prefontaine
    811
    Ali na zadnjoj utakmici kad je bio,
    on je gorke suze lio.
    Sa sjevera čula se buka,
    orilo se stadionom "ostani, Luka"
  • Jaro
    7.7k
    Kak je ucjenjivao klub, od kud sad ta priča?mlinchica

njegov manager je u nekom podkastu rekao da je bio na korak od strajka...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Javna je tajna da je želio otići i ima svako pravo na to, došao je već u neke godine.. koliko god to nama bilo neprihvatljivo ili ga zbog toga neki manje voljeli/poštovali.mlinchica

Kako cemo ikad napravit iskorak kao klub ako nam igraci odlaze cim naprave neki iskorak u igri? Imao covjek 23/24 godine a ne 30+, vremena pred njim na pretek. Eto mu sada kada je pozurivao, nek se snalazi kako zna i umije.

Vecina njih zabrije da je materijal za top klubove liga petica i onda zapnu na nekom medukoraku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions