Taj Asprillin penal nisam nikad ponovo vidio. Gol Turaka sam vidio jer se vrtio, ali nikad nisam imao volje nešto prevrtit s te utakmice ko ni Šahtjara, samo dodatna trauma. Turska je još najgora jer si 400 km od kuće,mamuran, nikakav, sve bi daoda se možeš teleportirati doma ili barem spavati cijeli put. — Mr Anderson
Kad već spominjete i repku, imamo tamo još i traumu iz Lensa 2016. kontra Portugala i vrlo friško iz Leipziga protiv digića — ZrnTSCHeZ
pričamo o ekstra talentu koji mijenja tijek utakmice jednim svojim potezom tj. prodorom, poput Baturine.
To je duo veznjaka koji stvaraju igru kakvog rijetko koji klub uopće ima!
Ne znam je li dinamo ikad imao takva dva mladca u prvih 11. — NORTE
i onda, evo dvadeset godina kasnije mi scena još ne izlazi iz glave, Goce Sedloski promašuje zicera sam pred golom za 2-1... — Dr Hofmann
I dalje me pere osjećaj da smo prokockali prolaz dalje u utakmici u kojoj je Monaco izgledao kao da do sutra neće zabiti. — tp1997
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.