• Mr Anderson
    8.7k
    Dajte ljudi ne znam zašto krivite mmaeea za gol?Maxova dijagonala

A tko je kriv za gol nego Mmae? Napustio je svoju poziciju i izlazi potpuno nerezonski na igrača.
  • miro
    4.7k
    Mmaeov gol
  • Endeavour
    600
    Postavlja standarde koje nitko nikada neće sustići. Nek igra do Pepeovih godina i ja zadovoljan.
  • Jurki
    12.3k
    Dobro jutro svim hejterima KTC-a nakon jos jedne maestralne partije ovog tenka u obrani.
    Znam da vam je tesko danas.
    Bas mi je drago kaj vam je ministar obrane jos jemput nabio flaster na usta.
    Kaj stariji to bolji.
    Bravo majstore.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Kad ima grešku natuče se ovod i po 5 stranica, kad odigrao kao onaj stari Katarina u stilu prime Maldinija od sinoć 2 komentara.
  • prefontaine
    809
    Kad ima grešku natuče se ovod i po 5 stranicaMali Zeus
    Za to sad služi Maxime...
  • Mali Zeus
    14.1k
    Za to sad služi Maxime...prefontaine

O da. Max je preuzeo ulogu pedra.
  • Kepec
    6.2k
    Oba naša gola su započela čišćenjem glavom iz 16 metara ovog čovjeka. O ostalim stvarima koje je napravio tokom utakmice i kolke je lopte i kontre sprječio nije ni potrebno pisati. Ponekad se pitaš, zaslužujemo li kao navijači ovakve igrače. Kada zezneš 1 od 10 utakmica popljuju te do zadnje sline, a ostalih 9 utakmica kada držiš obranu, kao da ne postojiš.
  • Borovljanin
    132
    Odličan. Jedan ludi stat od sinoć. KTC je imao 2 točna dodavanja od samo pet pokušaja. Ne znam jesam li ikada vidio takvo što za igrača koji je odigrao cijelu utakmicu.
  • Jaro
    7.6k
    Kaii Havertz nedavno protiv Man Citija 0/6 dodavanja, odigrao cijelu utakmicu... s tim da se od njega ocekuje ioak koje dodavanje...
  • Gringo
    115
    KTC je tenk, fizički možda i najspremniji naš igrač.
    Ima ugovor do ljeta, ne bi bilo loše produljiti za još godinu dana.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Identicno kao Endrick protiv Uruguaja
  • Droljo
    8.6k
    Ministar obrane!
  • blubach
    403
    Kaii Havertz nedavno protiv Man Citija 0/6 dodavanja, odigrao cijelu utakmicu... s tim da se od njega ocekuje ioak koje dodavanje...Jaro

Znam da je offtopic, al moram: službeno, po statistici, nije imao nijedno dodavanje, ali na snimci koju sam vidio je imao jedno :D
    Što se KTCa tiče, kaj reć... znam da mu većina običnih simpatizera nikad neće zaboravit Šahtar i još neke kikseve, ali za mene je on jedan od najboljih stopera stranaca koji je ikad igrao za Dinamo...
  • Blueshadow86
    1.8k
    Prešao si igricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention