neki ljudi se ovdje ponašaju kao da mi idemo sa puškom na Maxa i tjeramo ga iz Dinama, a samo smo rekli da po nama nije igrač za Dinamo. stvarno kako ga napadaju, možda čovjek padne i u depresiju.
ni prvi ni zadnji kojem se to govori, opustite se. — don
Stiže Max Petka dozimske pauze;) — prefontaine
Ti si jučer za vrijeme tekme imao negdje 5 komentara — Mali Zeus
njemu i onda još od jutros negdje 10 isto o njemu — Mali Zeus
zanima me šta bi pisali da je umjesto Maxa bio Perić/B. Šutalo i sl, siguran sam da bi ga popljuvao cijeli forum. Ovako je novi igrač pa se svi nadate da će iz njega izaći klasa. — don
A kaj bi ti rekao da je bio netko od njih, jel bi pisao non stop kako nije igrač za Dinamo? — Mali Zeus
Nije stvar nadamo li se da će iz njega izaći klasa nego je stvar da se šire mitovi da kiksa svaku tekmu, prilijepi se etiketa igraču i onda se to proširi kao šumski požar. — Mali Zeus
Ja sam siguran da je Max neki igrač koji je već par sezona u Dinamu da bi ga svi vi popljuvali, a ovako je opet ponavljam nov pa eto.
općenito sam skužio da zona ima fetiš na nove igrače Dinama i da tko dirne u njih počinio je - svetogrđe. Nedaj Bože napisat općenito nešto loše za Cordobu/Torrentea pa da se nakači 15 ljudi kako smo mi pljuvači i mrzitelji Dinama. — don
Tu se pisa i sere po Petku, Misicu, Riletu, Ademiju ali eto nemojte nam dirat svetu kravu Maxa. Zli novinari i Mamicevci sire propagandu i Max je zapravo vrhunska stopercina koja samo svaku tekmu ima 2-3 kiksa iz kojih padne gol ili 100% prlilika, ali nema veze sve je ok. — Zg123
Nije lik došao ovo ljeto, nego je u klubu već godinu dana. a ti ponavljaš stalno novi igrač, novi igrač i izmišljaš čak nekakve fetiše na nove igrače. — Mali Zeus
Niti je itko rekao da si mrzitelj Dinama — Mali Zeus
Ono što jesi rekao je da čovjek kiksa u svakoj tekmi, — Mali Zeus
..ne možemo mi za 2,3 mil dovest stopera koji je top topova za Dinamo. Takvi igrači koštaju 7,8 milijuna. — Maxova dijagonala
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.