• vjeko1701
    12.4k
    Jelićić je priča za sebe, al to kaj radi kolko god bilo seljački barem radi svima dok Vejić kao da je u funkciji predstavnika Hajduk Digital.
  • rioda
    7.1k
    Treba ih demantirati zajedničkom slikom ekipe na kojoj će Mmaee sjediti u krilu Petkovića i Ademija... :joke:
  • Droljo
    12.6k
    ..u boksericama sa mobitelom....
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Pa ovo da je pederkast. Normalna slika sa sladoledom. :chin:Majki2111

Ma ful je lik pederkast.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Taj Vejić je ko neka tovarska facebook navijačka stranica uživo. Jedini problem je kaj je u službenoj emisiji. Ak urednicima nije dovoljno kaj ga Skomina poklapa redovno onda ne znam što je.
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Vejić laprda utužive stvari!

nadam se da će ga pajač tužiti, jer ono...lik ga je direktno u emisiji optužio da sudi za dinamo u derbijima.
  • NORTE
    13.7k
    Ta tcomova emisija je dio Hajdukovog PR-a.
  • Majki2111
    3.8k
    Nemam pojma. Nije meni.
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Nemam pojma. Nije meni.Majki2111

Sasma legitimno.

Vjerojatno je pitao Raquel koji okus sladoleda da uzme.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Luđi smo mi kao navijaci sto ne idemo sa mailovima na tu sramotu od tv kuce. Dat im jasno doznanja ako ce ovako izgledat sluzbena emisija HNL-a neka ju odmah prebace na hajduk digital a ne da emitiraju cijelom narodu. Jedan koji vrijedja igrace na svim mogucim osnovama i drugi kojeg zanima samo hajduk i prica o namjestanjima,laze kako zna situaciju u svlacionici Dinama nebi li napravio jos malo nemira. Treba tome stati jednom na kraj
  • striko
    2k
    ili neka dovedu Štimca u studio :grin:
  • tp1997
    1k
    Loksa ima puno lošije rezultate nego što ima ekipu, taj roster je sasvim solidan spoj mladosti i iskustva i po meni bi morao biti dovoljan za borbu za 4. ili 5. mjesto
  • Maxova dijagonala
    3k
    Ma dić će se loksa,neće ispast sigurno. Po kadru su jači od Istre,Gorice,Šibenika i Slavena sigurno i al pari sa Varaždinom. Kad se poslože nakon ovih 7,8 odlazaks bit će to dobro ne sumnjam.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Fascinantno mi je koliko se tovari bave Bjeličinim izjavama o korporaciji. Nešto mi govori da su malčice zabrinuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.