• Ivdzo11
    7.5k
    https://sportsport.ba/fudbal/brandon-williams-gnk-dinamo-zagreb/483162

Stoga se Modri nastoje pojačati u odbrani, a najnovije informacije koju su plasirali hrvatski mediji govore kako je Dinamu ponuđen Brandon Williams.

Samo ne znam koji hrvatski mediji, jer ja nigdje nisam vidio to :lol:
  • Laugreano
    4.4k
    Koliko sam uspio procitati lik je navodno na odvikavanju.
  • OsamŠest
    5.7k
    Koliko sam uspio procitati lik je navodno na odvikavanju.Laugreano

Od hrvatskih medija? I ja bi trebao..
  • Mr Anderson
    12.6k
    Despodov opet samo 15 minuta dobio za PAOK. Vrime je.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Moguće da se traži lb na slobodnom tržistu. Nije lako izgurat do zimske stanke sa Pierom(koji nije lijevi bek) i ogijem(nije kalibar za Dinamo).
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Ako i je istina, treba ga obići u širokom luku. Kao simpatizer Norwicha, dečko nije bio niti igrač za borbu za opstanak u Premier ligi, a kamoli igrač za klub kao što je Dinamo.
  • Yovitssa
    901
    U podcastu Tribina Zizi komentira kako je načuo da je Benković ozbiljna opcija za Bjelicu, da se dovede kao "free transfer", da nije samo naklapanje. On je (isto tako u podcastu) prvi rekao da je transfer Mbuku-a gotova stvar tako da je moguće da dovedemo big Bena s obzirom na ozljede stopera...
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Nista protiv Big Bena, ali rjesavanje problema s ozljedama dovodeci stopera sklonog ozljedama samo zato sto je Hrvat, bivsi igrac i poznat Bjelici je glupost.
    Bas zato moramo imat SDa s vizijom.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Ne vjerujem da idemo po stopera, KTC se vratio, a jučer su trenirali i Perković i Perić prema izvještaju na nekom od portala, ne znam točno kojem.
  • vjeko1701
    16.4k
    Ako bi došao na neku malu plaću, ugovor do kraja sezone uz +1 opciju ako zadovolji, zašto ne? Onda se lijepo napravi selekcija na ljeto, tko je zadovoljio i može i tko nije i ne može.

Perić mislim da je završio s ozbiljnim nogometom, barem u nekom razumnom kontinuitetu. Perkoviću će trebati da uđe u ritam i prođe kroz male ozlijede koje se vežu na ovakvu. KTC je sve stariji i pitanje je koliko još može. Realno, samo Mmae, Torrente i Bernauer su stoperi na koje se može pouzdat po pitanju fizičkog stanja.
  • Yovitssa
    901
    Slažem se, koliko god roster izgleda popunjen na stoperskim pozicijama, toliko smo i tanki... Perković je out vjerojatno do kraja sezone, Perićeva ozljeda je enigma i bojim se da je on gotov sa ozbiljnim nogometom. Od četiri preostala stopera dva su trenutno ozlijeđena...
    Samo, i Ben je možda poput Perića po potanju ozlijeda, tko zna u kakvom je stanju...
  • Mr Anderson
    12.6k
    Pa ako bi se s Benkovićem dogovorilo nekakvo plaćanje sukladno tome koliko je u pogonu, zašto ne. Kod njega je jedino enigma koliko je spreman sad.
  • dd29
    742

zašto bi perković bio out do kraja sezone?
    pa pisalo je da je jučer trenirao s ekipom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.