• Pavinho
    226
    mozes mu reci jedino da ce protiv Bjelovara igrat
  • Mr Anderson
    9.9k
    Kad prođemo u drugi krug:grin:
  • Niko1986
    691

Nije on slobodan igrač od jučer, bio je cijelo ljeto. Mislim da se ne trebamo toliko ograničavati pri dovođenju igrača. Pokazali smo ovaj prijelazni rok da imamo novaca i ambicije. Nije Solet sad netko tko se morao dovesti, daleko od toga, ali ne vidim zašto Sparta Prag može trošiti puno više od nas na dovođenje igrača.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Podcjenjujete uvjete i zaradu nekih tamo Ceha. Sparta ima 8k godisnjih karata i red za iste, liga im je gledanija, sponzori izdvajaju vise jer je i trziste vece i imaju jako dobre rezultate u kontinuitetu. Jos nedostaje neko da kaze kako moze Brugge, a mi ne pa da kompletiramo krug vjecnih usporedbi.
    Trenutni ugovor potpisan za TV prava je prvi profitabilan ugovor za HNL, a opet je sica za osvajaca. Imamo Favbet kao sponzora koji je platio vise da ima ime na svakom dresu, dobili smo Castore kao dobavljaca i sve to je pomaknulo fiksni prihod za par postotaka, al u globalu je to i dalje malo. Proracun i dalje u glavnoj mjeri ovisi o uspjehu u Europi i transferima. Ulaganja su ogranicena s razlogom.
  • Dinaminjo
    1.2k
    pise free od 14.9.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Piše Ničota da je United spreman iskrcat 25 milijuna za Baturinu.
    Ima li u tome istine?
    Ako da, onda ode on na zimu sigurno...
  • Jaro
    8.8k
    vjerojatno nema kaj drugo pisati pa izmislja povezujuci traceve s nekoliko strana u neku pricu.
    Da je istina, cisto dobar posao za klub, za Baturinu malo manje dobar jer ocekujem da ce tamo nestat u roku keks...daleko je on od te razine klubova .
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    mislim da talentom i potencijalom sigurno pripada tamo ali mora obavezno poradit na povratnoj trci to mu je katastrofa. Nadam se da će neno od njega novog Olma napravit.
  • Jaro
    8.8k
    to i miskim, trenutno je on daleko od toga. On u HNLu razliku radi u 1 od 3 utakmice... gdje mu je plafon? Nisam ziher, al takodjer, mislom da nije Olmo razina. Kod Olma (ili Modrica ranije, pa cak i Sammira) si vidio to nesto u visemanje svakoj utakmici u dinamovom dresu...
  • Mali Zeus
    15.1k
    Ima li u tome istine?Maxova dijagonala

Nema.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Nisam ni znao i nije mi jasno kako mi je promaknulo da je pierrota uzeo aek. Gledam ga protiv pao ☘️ ,jeben igrac. Steta ,a gnezda cerin sve manje igra . Mozda bi trebalo u akciju na ljeto
  • Izet Hajrović
    3.5k
    za Pierrota se slažem, a mislim da ne trebamo više razmišljati o Gnezdi Čerinu. Pod Bjelicom ćemo igrati 4-1-4-1 i ako nam treba veznjak, to treba biti klasični zadnji vezni destruktivac. Vidjet ćemo što Bjelica planira s Pavićem i koliko će minuta dobivati, ali svakako na zimu trebamo po klasičnu šesticu, špicu i lijevog beka minimalno, a vrijeme će pokazati jesmo li još negdje tanki. Trebat će se riješiti i status Roga i Ogiware, bit će puno posla na zimu.
  • CUCAK
    288
    misim da sam vidio neki dan da je Gnezda produžio ugovor do 2028.
  • Borovljanin
    172
    A što je s onim poljakom iz Ludogoreca? I njemu ističe ugovor, vidim sve manje igra
  • Gringo
    274
    ugovor mu je do 30.06.2026
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions