• Benito
    1.6k
    Jel Uremović ima psihičkih problema? Mislim ima sigurno čim igra tamo ali ovak pitam
  • Dani Olmić
    2.4k
    Neka tako zavrsi, listić teće dobro
  • sport
    6.2k
    Ima li koji sudac muda dodjeliti djelitelju "pravde"Uremoviću žuti karton?
  • Omake
    21.7k
    Teška destrukcija i pasivnost na obe strane.
  • Babangida
    160
    Znaci jedino u ovoj vukojebini od HNL uremovic može završiti poluvrijeme bez kartona
  • don
    22.5k
    evo Uremović trči do Smolčića da bi se naguravao i rekao mu nešto..

nisu mi jasni ljudi koji ne žele da ovi smradovi izgube odnosno priželjkuju x..
  • tp1997
    3.5k
    Gledajući ovu utakmicu, volio bih da od Petkovića češće vidimo ono što radi Livaja. Isto se spušta po loptu, gradi se i razigrava, ali i onda trči u 16m da isprati akciju. Aktivno igra i presing i obranu, sam nosi jednu prosječnu ekipu.

Jučerašnja utakmica je bila dobar znak, nadam se da će Petko što više u tom smjeru.
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Neka tako zavrsi, listić teće dobro — Dani Olmić

Skinija X prvo poluvrime 2.15 poklon
  • Blueshadow86
    5.8k
    nisu mi jasni ljudi koji ne žele da ovi smradovi izgube odnosno priželjkuju x.. — don

To ja oduvijek govorim. Navijao bi za njih jedino da igraju protiv Srba ili AEK-a. A i tada bi morao imati 3 promila u sebi da to što manje doživim i osjetim.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Koliko god nama Uremović djelovo iritantno iskreno ovo nama treba a ne Mmaee sa spuštenim štucnama.
  • Zagi
    19.2k
    nisu mi jasni ljudi koji ne žele da ovi smradovi izgube odnosno priželjkuju x.. — don

X maksimalno smanjuje naš zaostatak. Za mene tu priča završava. — Zagi
    Ne vidim kaj je tu nejasno.

Samo dinamo.
  • DrawTube
    7.1k
    Kao što je netko već rekao, ovo Livaja rješava solo prodorom u 78'

Rijeka vjv ima manje pjesama od pokojnog Medvešćaka
  • Zagreb1992
    3.9k

Meni nisu jasni ljudi koji općenito u derbijima ovakvim navijaju za bilo koju ekipu ..Koga boli ona stvar kak će završiti tekma ..Fokusirati se na sebe
  • Zagi
    19.2k
    Ne navijaju za. Navijaju protiv.

Al bitno da nismo isti.
  • don
    22.5k
    nije da me previše briga zaostatak od 1 ili 3 boda u ranoj fazi prvenstva i to za Rijekom koja će kad tad past.

želim hajduku da izgubi i to na najgori mogući način.

Meni nisu jasni ljudi koji općenito u derbijima ovakvim navijaju za bilo koju ekipu . — Zagreb1992

šta smatraš pod navijanjem? sigurno ne pjevam forza fiume već želim da jedna ekipa izgubi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet