• Dr Hofmann
    2k
    Ma i protiv Benfice u Zagrebu smo dobro igrali, a i u Lisabonu je Gojak fulao zicera za prolaz. U svakom slučaju sretno pa kaj bude nek bude
  • Rakovica1986
    801
    Neno Bjelko sretno! Vrati nas tamo di nam je i mjesto!
  • vjeko1701
    11.4k
    Razlika u odnosu na prvi mandat je da je onda došao pri kraju, prvenstvo je bilo gotovo i imao je ljeto za posložiti sve. Prvo iskorak u EL zatim potvrda u LP.

Sada je situacija drugačija. Početak sezone, odmah u LP koja je startala velikim porazom. Ne treba očekivati čuda od prve utakmice.

Od sezone očekujem titulu i par dobrih fajtova u LP. A onda će se vidjeti dalje.
  • Doktor Kunić
    4.2k
    Ništa drugo za reć nego svi na Maksimir u subotu pozdravit šampiona! :hearts:
  • Paggini
    33k
    Top 3 utakmice pod Bjelicom
    1. Dinamo - Atalanta 4-0
    2. Ferencvaroš - Dinamo 0-4
    3. Rijeka - Dinamo 0-5
    San Lorenzo

Dinamo - Fenerbahce na Maksimiru je meni posebno drag, tu smo utakmicu svi počeli sanjati to proljeće.. Hjoj al me oprala sad nostalgija...
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Dobrodošel nazaj Neno! Idemo pametno jednu po jednu u nove pobjede, ispisati zajedno nove stranice budućnosti našeg Dinama... Plava vojska je iza tebe i ekipe :heart:
  • Samo Dinamo
    165
    Baš mi je zazvonilo kad je u videu rekao da Dinamo ima vrlo kvalitetnu ekipu i da se dosta može popraviti već samo radeći na psihološkom planu.
    To mi je baš frajerski, bez traženja alibija, otvoreno u borbu.
    Moju rampu je prošao.
  • Olmic
    3.9k
    Ima 10 ljudi u stozeru od toga 3 pomocna. Dobrodosao i neka je sa srecom!
  • recikaj86
    512
    Jako sam uzbuđen radi Bjelka, ajmo Neno po nove europske pobjede! (Hnl će bit šetnja kroz park)
  • NitkoBitan
    21.6k
    Zelim vidjet reakciju igraca na dolazak Bjelice :love:
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Dobro dosao treneru , a sad samo jako
  • Jurki
    14.3k
    Cestitke na povratku Neno.. dalje samo jako.

Vezano na stozer.. Mrčela je ostal u klubu ili ne?
  • Tom Hanks
    3.3k
    Povratak Bjelice me odma vratio u te lijepe dane kada su on i igrači žarili i palili terenima i pisali povijest.Korak po korak i strpljivo i ne sumnjam da će sve biti kako treba.Jedna prigodna poruka.
    0000000000315250.jpg
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Amo neno miči orjunu i Rijeku sa prvog mjesta što prije!!!
    Nije ih prirodno vidit tu gdje trenutno jesu...
  • BluePhone67
    4.4k
    Nema potrebe za nekom euforijom, unaprijed upisivanja bodova, a još manje biti previše bahat i maliciozan na ostatak HNLa sa dolaskom Bjelice. Treba se prvo uloviti posla i dokazati na terenu tko je najbolji, do tada, red, rad i disciplina i nema predaje u nove pobjede.

Sretno Bjelko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.