• Seiko
    0
    ne, nego sam cuo da je ovdje dobro.
  • i more je plavo
    1.1k
    snjim idu i razno razni HirošiSeiko

Kod nas se ti "Hiroši" i nisu pokazali losima.
    Sjecam se da su za Dianamove pojmove jeftini, Kadzior i Dilaver igrali vazne ulogu u tada dobrom Dinamu.
  • eol12
    640
    U jedno sam siguran, a to je da Bjelica pogledao sve tekme Lokosa ove sezone, sigurno da neće u prvoj utakmici sve biti bajno, vjerojatno u iduće dvije tri isto, ali siguran sam da ćemo svi vidjeti napredak uskoro, jer ova ekipa može biti puno bolja nego to prikazuje.
  • marcio amoroso
    38.3k
    @Noel i @BBB Mataa998 izbrisana rasprava. Ajmo dalje u normalnom tonu.
  • Kia pride
    68
    Bjelica ima nestvaran rezulat na klupi jednog Osijeka u 8 utakmica protiv hajduka nema poraz. 8 utamica nije malo i da u 8 utakmica na klupi Dinama zaredom nema poraz protiv Hajduka je impresivno,a kamoli ovo. Jebeni peniclin za tovare. Znao je i s DInamom ih isprcati u derbijima, a najjače kad je izgubio derbi, 1:0 cirkus suca, a on uz smiješak na kraju se mrtvi broje.
  • Ivdzo11
    4.6k
    DONE DEAL! Posljednji detalj koji je djelio Bjelicu od potpisa ugovora s Dinamom je riješen oko 10 sati.

Germanijak doznaje: Bjelica dobio raskid s Union Berlinom - čeka se objava iz Maksimira!
  • Orc123
    9.3k
    Sad kad osvane Canavaro hehe......jel bi bio sok? :lol:
  • badjibadara
    4.1k
    Sad kad se otegne sa liječničkim...
  • flexXy
    2.5k
    Zanimaju me sad proljevi od Lesija, mora pljuvat po upravi a u isto vrijeme pisat pamflete o Nenadovoj genijalnosti
  • skener
    1.2k
    Jadni Lesički se danima nije javljao i tapkao je u mraku i sad, kad svi sve znaju, slavodobitno on ima informacije da je gotovo
  • Crusades
    14.2k
    Napisao je Lessi članak ujutro već
  • LaznjakProsineckog
    819
    Neno dobio raskid u Unionu.
  • Dinamovapriča
    78
    Idemo sad barem 12-13.000 tisuća u subotu. Igračima treba velika podrška, Monaco kuca već na vrata.

VOLIM TE DINAMO
  • IstokKa96
    781
    @Seiko članak na 24 sata o Dinamovim 'pojačanjima'...inače, smatram da svaki trener u bilo kojem klubu ima pravo zatražiti pojedinog igrača, a nadređeni mu ga dovedu ili ne...osim ako je u pitanju 'menadžer engleskog tipa'...
  • Marley
    2.3k
    pokusala bih se utjesiti cinjenicom da sam ga jako voljela kao igraca :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.