Znaci mi cemo dovest trenera koji je 2020 dosao podno zapadne tribine u društvu odvjetnika splitskih bilih bmv st tablica isposlovao skoro milju eura otpremnine i otisao u noć točnije — MakiDzg
Kad smo kod stopera meni je nevjerojatno da je B. Šutalo ekspresno postao najbolje ocijenjeni stoper belgijske lige?! — ElDorado
Nisam znao da sam trebao pisat po forumu zadnjih godina koje redovno citam, da bi bio bitan lik. Clan sam vec khoho godina i iato tako imam godisnju ohohogodina ali ako trebam svaki dan koii poat ostavit da budem bitan onda okej. Ako je super kaj bjelko dolazi koji gleda samo lovu onda je i to okej. Ako je super d adolazi covjek koji je pljuvo po cijelom klubu onda neka i to bude okej. Ostavit cu svaki dan komentar da budem bitan ovdje i da se mogu kurcit kak sam faca na zoni — Kotlovina
Još jedan padobranac. Zadnja 2 dana ih ima dosta — Mali Zeus
Bjelici dat odriješene ruke apropos transfera nije baš najbolji izbor. — Liberopulos
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.