• Apostol
    53
    Mogli bi sad ić po Benkovića, ako Neno bude trener
  • CastAway1986
    3.3k
    iskreno ne bi imao ništa protiv..
  • Ali
    2.7k
    Jel dolaze slijedeći tjedan Dilaver i Leovac ?
  • NitkoBitan
    28.4k
    Kakav je bio Mierez pod Bjelicom :smirk:
  • Paggini
    57.3k

Kadzior u avionu već!
  • Peškaman
    7.3k
    Marco Pašalić, najbolji igrač Rijeke, ovog ljeta bio je blizu prelaska u Dinamo, otkrio je njegov menadžer Andy Bara.

"Bio je jako blizu. Dinamo nam je bio prva opcija. Dogovorili smo plaću za igrača, ali zapelo je na relaciji Dinamo-Rijeka", rekao je Bara u Podcastu Inkubator.

"Nisu se uspjeli dogovoriti oko odštete. Meni je to žao. To je trajalo skoro dva mjeseca. U tom periodu nismo pregovarali s drugim klubovima jer je i Marco htio doći u Dinamo, to nije tajna. Znao je da će Dinamo igrati neko europsko natjecanje, ja sam mu isto rekao da je to najbolja opcija. Dinamo nije mogao platiti pet milijuna eura koliko Rijeka traži."
  • Paggini
    57.3k
    Dinamo je mogao platiti pet milijuna eura, ali Dinamo nije HTIO platiti pet milijuna eura, da se točnije izrazimo.

A nije pet milijuna HTIO platiti nijedan drugi ozbiljni klub na planetu.

Jako tendenciozno još jednom od našeg managerskog maga
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Priča se da je jakir htio Galešića,Radeljića,Fruka,Pašalića,Miereza i Šotičeka.
    Za sve njih bi trebalo cca 15 milijuna eura a pitanje je koliko njih bi bilo upgrade na momčad.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Potpis od A do Ž. Pogotovo ovaj dio i pojašnjenje oko "nije mogao" i "nije htio". Jasno kao dan. :wink:
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Nadam se da to nije istina, jer mi je onda žao da nije dobio pedalu odmah na ljeto. Znači dovesti pola Rijeke, Miereza i Šotičeka je veliki plan...Super, nemojte slučajno van HNL-a nekog igrača možda gledat
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ma Radeljić je lošija verzija Perića koja bi koštala oko 2 milijuna.
    Smiješno...
  • Ali
    2.7k

Priča se svašta. A najviše gluposti.
    Dva su Jakirova igraca Petar Sučić i Arber Hoxha, a jedina zelja je bio Janković.

Nije bio neki trener, ali ne kuzim nakon otkaza zasto mu nabacivati blato.
    Cak je po piranju dovodjenja igraca daleko daleko ispod nekog broja u godinu dana.
  • Paggini
    57.3k
    Kad smo kod free agenata, imamo li stogod na trzistu zanimljivog na šestici, devetki i lijevom beku, da zakuvamo temu opet?
  • Ijayi Atiemwen
    3.2k
    Ima francuza kao u priči :cool:
  • Dani Olmić
    1.7k
    Imaš Benkovića koji je slobodan, a Neno ga je doveo u Trabzon
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.