• Kotlovina
    0
    Nisam znao da sam trebao pisat po forumu zadnjih godina koje redovno citam, da bi bio bitan lik. Clan sam vec khoho godina i iato tako imam godisnju ohohogodina ali ako trebam svaki dan koii poat ostavit da budem bitan onda okej. Ako je super kaj bjelko dolazi koji gleda samo lovu onda je i to okej. Ako je super d adolazi covjek koji je pljuvo po cijelom klubu onda neka i to bude okej. Ostavit cu svaki dan komentar da budem bitan ovdje i da se mogu kurcit kak sam faca na zoni
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Amo tovari imate vi svojih problema...
    Navodno njih 29 milijuna
  • Paggini
    34.6k
    Clan sam vec khoho godina i iato tako imam godisnjuKotlovina

Cim mi ekipa ovo spomene bez da ih se pita....
  • skener
    1.5k
    Ostavit cu svaki dan komentar da budem bitan ovdjeKotlovina

Hvala, ali stvarno nema potrebe
    I ova dva koja si ostavio vec su previse
  • Omake
    5.1k
    Lagano 200 str zakucano. Svaka čast svima. Nadam se da za Perkovića vrijedi ona pjesma Vesne Pisarović, Jutro donosi kraaaajjj
  • Kotlovina
    0
    Ajde bit cete sretni kada se sutra vrati bjelica pa cete zaboravit na mene
  • Blueshadow86
    2.3k
    Dobro, ne treba odmah paljbu na ove koji se regaju i napišu šta ih smeta kod Bjelice. Sve je to legitimno. Možda im je to najveći problem i zato reagiraju. Sigurno je da među njima ima i trolova, ali ima i onih kod kojih im je baš ovo bio okidač za javljanje.
    Kako god... i ako je istina da Bjelica dolazi, od mene podrška i ne mogu dočekati da krene s radom. :up:
  • tp1997
    917
    Ajde, čisto iz znatiželje i mogućnosti da možda nisi tatičar nego si baš slučajno sada ostavio komentar, koga bi ti?
  • Haza
    7.9k

Stari repertoar ti je Mamićev, prepoznajem vas na kilometar.
    Tu priču koju su ispričao, je fejs priča Mamića.
    Bjelica nakon što je dva naslova prvaka osvojio s Dinamom, igrao LP, osminu finala EL, prezimio u Europi nakon 49 godina, dobije otkaz na pravdi Boga, i zamisli, bezobrazni Bjelica se usudi tražiti otpremninu.
    I ti se registriraš na forum, kako bi to problematizirao.
    Koga boli kifla dal' je odvjetnik Radić ili Pero Perić. Angažirao je odvjetnika za sportsko pravo, i uzeo lovu koju je zaslužio kao trener Dinama.
    Ako imaš koje pitanje, slobodno postavi, na temu odnosa Mamić i Bjelica imam odgovore, nisam ničiji odvjetnik, ali volim promovirati istinu.
    Besramno lažeš da je zalazio u Međugorje, ako ti je cilj stvoriti negativnu histeriju, odmah da ti kažem neće ti proći, ali probaj na fejsu, tamo bi već moglo.
  • Peškaman
    5.9k
    Ne znam 'ko je smješniji,ovi što upadaju s novim računima i komentiraju protiv Bjelice i izvlače tko je šta izjavio ili s kim je pio kavu/pričao na mobitel.
    Ili ovi što odmah reagiraju na neku primjedbu i nazivaju ljude Mamićevcima,tatićevcima i ostalim imenima.
    Prestanite od Bjelice pravit sveca koji nije ništa znao dok je bio u klubu pa se sjetio čim je torpediran.
    Isto tako i ovi ostali,prestanite od Bjelice pravit tajnicu Mamića koji ništa nije uradio u karijeri bez njega.

Bjelica je izabran jer je najbolje moguće rješenje u ovom trenutku i jer može pomoći,što u psihološkom smislu,što u smislu igre.
  • Doktor Kunić
    4.3k
    Ajde bit cete sretni kada se sutra vrati bjelica pa cete zaboravit na meneKotlovina

Na tren sam pomislio da je Sergej došo na Zonu
  • diebalo77
    254
    Kao što sam rekao budu krenule registracije od straha
  • Big Daddy
    1.4k
    Znaci, ako Bjelica natjera i nauči Baturinu igrati obranu, di mu je kraj.
  • rioda
    6.3k
    Cim mi ekipa ovo spomene bez da ih se pita....Paggini

Sad će i slika članske iz 1979. godine. Ali skinuta s Njuškala... :grin:
  • Paggini
    34.6k
    Jakirović dobije otkaz:

"JEBENA UPRAVA SRAM VAS BILO SPODOBE NESPOSOBNE SVE NAM JE DAO JEDVA STE CEKALI GA MAKNUTI"

Uprava koja ga nije jedva cekala maknuti i nema odma spremno ime:

"KLOSARI NESPOSOBNI NEMOZETE ODMA NACI IME KLOSARI"

U medije krenu izlaziti imena sopica, cabraje i rendom stranaca:

"JEBENA UPRAVA NESPOSOBNA DOVEDOTE BJELICU NI NE MOŽTE BOLJE OD SOPIČA I SLIČNIH KLOSARCINE:

Dovedemo Bjelicu:

"NARAVNO DA OVA UORAVA KOJA MRZI DINAMO DOVODI TRENERA KOJI MRZI DINAMO I GOVORI DA JE KORPORACIJA"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.