• IstinaZaDinamo
    2.2k

Ajde sve ali kako navedes Roga i Pjacu kao nekoga tko ne bi trebao igrati tj uzimati mjesto mladjima?
  • prefontaine
    813
    Taj patuljasti klaun, kako ga ti zoveš, a ne bi škodilo malo poštovanja prema čovjeku, ako ništa jer je kao igrač uvijek davao 100% sebe i to je prenosio na suigrače, je jednu rastimanu, neuigranu i raspadnutu ekipu doveo u situaciju da su, trenutno, 4 boda ispred nas.
  • Dinamouberalles
    238
    Ne znam zašto imam osjećaj da će Torrente i Pjaca najvise profitirat kod Bjelice .
    Mislim da će od Torrentea napravit zahvalnoga stopera kao onda sto je uradio sa Pericem.
    A od Pjace očekujem da bude Pjaca i udarno krilo repke
  • Big Daddy
    1.4k
    Ne, ne postujem nikoga tko radi ili igra u splitu, a kao drugo, vidjet cemo svi kad Bjelica dovede ekipu u red i patuljcic lapapa
  • tp1997
    917
    Ovo sad već ulazi u taktičke rasprave pa ne znam pripada li nužno na ovu temu, ali zanima me za koji će se sustav odlučiti Bjelica.

U svakom slučaju očekujem konzistentnost koje kod Jakira nije bilo.
  • E46
    1.1k
    Znaci da ti mediji kazu da je e46 sa zone bio kandidat i konkurencija bjelici vi bi svi povjerovali
  • prefontaine
    813
    pošteno! Iz tvojih usta (prstiju) u božje uši!
  • E46
    1.1k
    Monaco vjerujem da cemo igrat 3 5 2 koji ce vise izgledat na 5 3 2 sa

KTC Mmae Torrente
    Ristovski RPG
    Baturina Rog Ademi
    Petko Kule

U kratko vremena nece uspjet puno poslozit to ali necemo sigurno primit 9 komada, i takoder sam misljenja da ce startat Torrentea odma a da ce kod Nene Bernauer bit zapostavljen.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    Cannavaro ima već 10 godina trenerskog iskustva. Karijeru je izgradio u Kini, mislim da je odličan posao odradio u Guangzhou koji se raspao njegovim odlaskom i završio u 2. ligi dok je on s njima osvajao titule. U Beneventu se nije proslavio, zadržao se svega 6 mjeseci uz loše rezultate da bi mu zadnji angažman bio u Udineseu kojeg je spasio od ispadanja. U zadnjih 6 utakmica prvenstva kako je došao, izgubio je u prvoj od Rome 2:1, a nakon toga skupio 2 pobjede i 3 remija što je bilo dovoljno za ostanak u ligi te je čovjek obavio dobar posao iako ne znam koji je bio razlog rastanka nakon samo 6 utakmica. Uglavnom, ako su on i Bjelica bili u užem izboru, zadovoljan sam odabirom Bjelice, a ne bih bio nezadovoljan da se odlučilo za Cannavara. Ostala imena na koja smo "pucali" su respektabilna i drago mi je da se pokušalo. Kada se na zimu raspravljalo o Jakirovom odlasku, predlagao sam van Nistelrooya tako da smatram da se gledalo u dobrom smjeru i takva imena nam trebaju biti cilj ubuduće, iako bi bilo idealno da nema potrebe za smjenom Bjelice do kraja mandata ovog vodstva.
  • Kotlovina
    0
    Ne mogu vjerovat da su ljudi zaboravili kako je bjelica pljuvao i sad ga otvorenih ruku zovu nazad. Nikad oprostit
  • NitkoBitan
    22.1k
    Ne mogu vjerovat da su ljudi zaboravili kako je bjelica pljuvao i sad ga otvorenih ruku zovu nazad. Nikad oprostitKotlovina

Necu ni ja zaboravit nit oprostit da smo preplacivali razne Stefulje iz Rijeke i slali besplatno igrace u suprotnom smjeru. Ako to nije bila korporacija...
  • DrawTube
    5.9k

200000-units-are-ready-with-a-million-more-well-on-the-way-meme-10.png

Novi računi na zoni kad klub objavi da je Bjelica novi trener
  • Kotlovina
    0

Taticar te posvojio. Ako nemas kaj pametnog rec vrati se u medugorje gdje je i bjelica zalazio cesfo
  • tp1997
    917
    Sigurno da ne može puno posložiti, ali vjerujem da će bar taktičku pripremu za utakmicu i protivnika odraditi kvalitetnije nego što bi to napravio Jakir, i da će pozicije na terenu, plan igre itd. biti jasniji nego pod Jakirom. Uostalom, i Atalanta je, sa novim sustavom, pripremljena u par dana. Tako da sam optimističan.

Sviđa mi se postava koju si napisao, ne bih imao ništa protiv, ali nisam siguran da Mišić neće igrati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.