Ja evo imam mišljenje da se Zajeca ne pita puno toga u klubu i da neki drugi ljudi imaju puno veći utjecaj. — Maksim Maksimirski
I zbog toga smo čekali više od tjedan dana? Kvantna fizika je odlučiti se tko je najbolji izbor od njih trojice. — Izet Hajrović
↪Mali Zeus znam da nije, iako sam siguran da se i to može riješiti vrlo brzo da ima volje s obje strane, Unionu je najlakše reći da odustane od potraživanja i slobodan je. Malo zvuči banalno da ne možeš angažirati trenera koji nema klub ili da plaćaš odštetu za trenera koji nema klub. No, to je manje bitno, problem leži u tome da se njega nije kontaktiralo prije nedjelje ujutro, u to sam siguran, a možda i do ponedjeljka nije bio kontaktiran kao što piše Večernji ako se ne varam. To je problem, nepotrebno odugovlačenje kao i s transferima. Jako šlampavo. — Izet Hajrović
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.