• Chempers
    331

Duboke isprike Miri od svih nas koji smo i sekunde povjerovali u SN laži!
  • FrodoJePurger
    201
    NB je vrijeđao tadašnju upravu nazivajući ju "korporacijom", a ne klub kao takav. Mislite da bi se vratio s prijašnjom upravom kao trener? Nikako. Dobar potez kluba i samo hrabro naprijed :strong:
  • ElDorado
    717
    Ja bi čestitao klubu što stvarno ništa nije curilo iz kluba pa su novinarcici bili izbezumljeni i trovali javnost svojim debilanama. Zato je i ovdje bio poprilican kaos i strah.
    Ja sam prvi dan imao info da je Neno. Onda se info nije javljao a Sportske su objavile onu glupost od clanka koju smo svi popusili. Pa su krenule trol lazne informacije, na jednu sam osobno nazalost nasjeo.
    Info se konacno javio jutros i sve je ocekivano. Ispricavam se svima koji su me vredjali i htjeli banat. Ta druga objava je fakat bila kretenizam a trebao sam vjerovat infu od prvog dana.
    Sretno nam bilo s novim/starim trenerom nadam se da ce nas oporaviti u sto kracem roku!!!
  • tp1997
    685
    Cannavaro? Zanimljivo...
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Ako je Cannevaro bio druga opcija, onda dobrodošao Bjelica...
  • Zg123
    678
    SN su nevezano za Dinamo postale najvece smece za citati. Kad udjes na njihovu stranicu imas osjecaj kao da si usao na Kurir ili neki srpski mediji koji vole stavljati one najgluplje moguce senzacionalisticke naslove. Niti ima kvalitenih novinara tamo, niti se pisu neke dobre kolumne samo mozes guzicu obrisat s njima
  • ElDorado
    717
    sad ce se opet novinarcici praviti pametni otkrivanjem velikih istina
  • Crusades
    14.2k
    Jel Cannavaro ikoga trenirao? Znam da nije nikoga od "zvučnijih", ali jel radio negdje?
  • Dudu 9
    393

Pa bio se spreman vratiti kad je Čačić smjenjen, ali se tadašnja uprava na čelu s Vlatkom odlučila za Bišćana.
    On sam je to priznao u emisiji onog debila Breke.
  • Kepec
    7.1k
    Kako su smješne više te novine i portali sa svojim nagađanjima, glasinama, hit dana informacijama i ostalim. Dečki pa daj ih prestanite linkat i stavljat ovdje, toliko su jadni da ne znaju informaciju objavit bez da provire na Zonu Dinamo.
    Pa kad je sigurnije poslušati Miru sa Zone nego neke Sportske Novosti ili Večernji list onda znaš na kojoj razini je novinarstvo. I nije ovo nikakva uvreda Miri ili forumu, već pohvala njima, a novinarima za zapitat se čemu diplome.
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Kineze i arape neke, i par klubova jako kratko u Italiji nedavno
  • tp1997
    685
    Po Kini i Arapskom poluotoku primarno, onda potjeran iz Beneventa zbog loših rezultata, jedva izvukao Udinese od ispadanja pa i odatle otišao.

Apsolutno ništa nije napravio kao trener, Bjelica je miljama bolji izbor
  • Mr Anderson
    9k
    ali se tadašnja uprava na čelu s Vlatkom odlučila za Bišćana.Dudu 9

Da budemo pošteni, Vlatka je jedina od tadašnje uprave bila za Bjelicu.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Di se uopće spominje Cannavaro?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.