• Crusades
    14.3k
    :lol: euforija na aparatima
  • Mali Zeus
    15.1k
    Ovo je za popizdit.
  • Maximo
    668
    Bit će ipak neki anonimni strani stručnjak s iskustvom 2 francuske lige
  • wolfgang14
    1.9k
    Možda je taj profil pratio i prije pa ako je profil bio deaktiviran nije ni bilo vidljivo da ga prati. Ako se sad aktivirao, pojavio mu se opet na popisu profila koje pratirioda

nije nije, kad kažem neaktivan, mislim da profil nije ništa objavljivao. A jučer sam baš pogledao koga sve prati i nije plavi agent bio na popisu. A plavi agent je ovu objavu prije 2 dana objavio, tako da to sigurno nije slučaj
  • vjeko1701
    11.5k
    Emocionalni vrtuljak xD

Više čekamo taj dim nego stoner frulu.
  • wolfgang14
    1.9k
    sanjin je vidio da smo prokužili sve pa mu je javio da ga odprati :lol:
  • Chempers
    453
    Možda je skuzio da smo mi skuzili pa maknuo da nema nikakvih indicija prije nego je sve službeno
  • Mali Zeus
    15.1k
    Kako @Klenx veli NB je idealan za situaciju u kojoj se sad nalazimo.

Nadam se samo da nas neće neugodno iznenaditi s nekim rješenjem zbog kojeg ćemo svi završiti na apaurinima. Ja sam ionak blizu.
  • NitkoBitan
    22k
    Bjelica je rekao da ga nitko nije kontaktirao, otpratio profil...

Dajte mucnite glavom, zeli se sve drzat u tajnosti.

Da nije netko na Zoni napisao da je zapratio profil vjerojatno ga ne bi ni otpratio jer se ne bi culo za to.
  • Maximo
    668

A možda ga stvarno nije niko kontaktirao
  • dzggzd
    190
    "No, Bjelica nije jedini kandidat za mjesto trenera. Kako doznajemo, izbor je pao na tri imena od kojih je jedan stranac. Ono što je sigurno jest da novi trener neće biti imenovan prije sutrašnje kup utakmice protiv Banjola.

Index
  • Mali Zeus
    15.1k
    Bjelica je rekao da ga nitko nije kontaktirao, otpratio profil...NitkoBitan

Di je rekao?
  • emilperska
    7.8k
    Ovo je previše..
  • vjeko1701
    11.5k
    Da budem iskren, sumnjam da nije bio uopće opcija u ovom trenutku, da se nije barem obavio neki informativni razgovor s njim.
  • Crni86
    7.2k
    Igramo sutra tekmu, realno bespotrebno je radit danas pompu. Fokus mora bit na tekmi tako da moguce da sve to ima veze i sa time.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.