• i more je plavo
    1.2k
    Mozda Mirek dobre inicijale metnul, ali se šuti da isposluje više love od njemaca pa da nama ostane za i za Dilavera :cool:
  • Zvone92
    61
    Naravno da znam, boli me ona stvar što je to s te utakmice.. netko je usporedio njega sa Ristovskim, činjenica je da čovjek izgara za onaj klub u kojem radi.. fokus je na tome da čekamo 5 dana trenera, pravog trenera..
  • Neznam
    7
    Nemam pojma ni sam šta bi mislio o Bjelici, rekao bih da je solidan trener, ali bojim se da će biti preskup za ono što će ponuditi.
    U zadnje vrijeme je u padu, u Turskoj nakon 16 utakmica dobio otkaz, u Njemačkoj nakon 22, realno što ako mu ne bude išlo ni tu, od kud novci za otpremninu?!
  • nemapredaje
    4.1k

Pa ne daje se nikakva otpremnina, nego se isplaćuje ostatak ugovora ili manje ako se dogovori s klubom.

Dakle, ako ga možeš plaćati za vrijeme trajanja ugovora onda nema problema za niti ga isplatiti po odlasku. Sve se da dogovoriti.
  • modri7
    158
    Izgleda da se NB vraća.
  • San Lorenzo
    18.4k

Jel možemo uzeti trenera na posudbu sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone? :snicker:
  • Dinamovapriča
    141
    Nenad Bjelica zapratio jedan Dinamov fan profil na Instagramu.
  • Common Sense
    812
    Nije svaki trener za svaku ligu. Bjelici je odlazak u Tursku bio pogrešna odluka (ako izuzmemo financijsku stranu ugovora), ne zna ligu, ne zna jezik, domaći mediji te samo iz tih razloga već gledaju pod povećalom. Tamo te dočeka nestrpljiva uprava koja ti ne daje ni malo vremena za aklimatizaciju, a traži se prvo mjesto iako ti je kadar lošiji od konkurenata.

Union je druga priča, dočekao ga je loš kadar, klub je prodao gotovo sve što je valjalo, uz to su igrali i LP što je bila otegotna okolnost. Tu je bilo što osim borbe za ostanak u ligi bilo nerealno.
  • rioda
    6.3k
    Ako ovo nije dokaz da je zemlja okrugla ja neznam šta je. Čovik je otiša toliko daleko da je sad zapravo jako blizucriticus

To ti je kao ono kad u pustinji hodaš kao ravno, a nisi svjestan da zapravo hodaš u krug... :grin:
  • Jos-Optimus
    4k
    Ovo je dokaz koliko ga jako želimo nazad :)
  • Mali Zeus
    15.1k
    Nenad Bjelica zapratio jedan Dinamov fan profil na Instagramu.Dinamovapriča

Its on like a donkey kong.
  • striko
    1.9k
    Upravo gledam, prati tri profila. Osijek, Trabzonspor i jedan dinamov profil s 1K pratitelja. Čudno
  • Dinamovapriča
    141
    Taj profil “plavi agent” nije bio aktivan godinu dana, neki dan stavio sliku Bjelice i napisao povratak i odmah ga zapratio Nenad.
  • Orc123
    10k
    Samo da se osvrnem na fizicku i konficijsku spremu nasih igraca koja je uzasna! Pre malo se i tome pridaje paznje ali nasi igraci, velika vecina njih izgleda fizicki ne spremno za neku ozbiljnu razinu van hnl! Također jako bitno kod odabira novog trenera, mora biti disciplina i mukotrpan rad. Tko ne moze to slijediti pokazat mu vrata ....

Mi smo fizicki cak i protiv Belupa izgledali katastrofalno. O visokom presingu kojeg ne znamo igrati je vec sve opjevano i to je sramota Jakira koji kao gaji visoki presing a mi doslovno nismo znali tko koga treba pokrivati kad podizemo linije! Jedan Belupo i Kovacic nam ocito lekciju kako se to radi, sramotno je da klub ranga Dinama ne zna odigrati presing, da nema igraca na 2. Lopti...

Mislim da je nasima jako pasao Jakir jer je sve bilo lezerno, senatori su drmali svlacionicom, dobivalo se na individualnu kvalitetu i tjt.....mi u godinu dana nismo po nicem postali prepoznatljivi. Po cemu cemo pamtit Jakira? Koje uigrane akcije, automatizama, brzog re posjeda po izgubljenoj lopti, visokog presinga....doslovno nista...samo lutanja s formacijama i lutanja s igracima!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.