Ono što zabrinjava je kako će to igrači primiti, jer na osobnom nivou su (skoro) svi, vjerujem, imali dobar odnos sa Bjelicom. — komar
Ekipa , jedno pitanje. Bas sam sad sa frendom vodio raspravu o tom pa bi cuo i vase misljenje.
Tema su godisnje ulaznice. Znaci svima nama kaj smo isli na tekme su se godisnje vec "otplatile" , tak da nije stvar para nego principa. Ali razmisljao sam danas i zanima me jedna stvar.
Ukoliko se HNL nastavi bez gledatelja jasno mi je da obestecenja nece biti , tekme su odigrane ali nazalost bez ljudi. Ali ajmo ovako , kaj ak se HNL prekine skroz / ne odigraju sva kola do kraja ? Hoce li dinamo nama godisnjacima vratiti dio iznosa koji se nije odigrao , ili hoce li nam dati popust na iducu sezonu?
Ne znam razmisljam li dobro , ali ak se nes ne odrzi..ne moze ti netko to naplatit ( ili bar ne bi trebao ) . Moj stari je povukao paralelu sa sportskim Tv paketom , kao platio si al ne pustaju ti live sport nego snimke. Ali opet , po meni , oni tebi i dalje pustaju taj program koji su ti naplatili , a dinamo te tekme nece odrzat koje su ti naplatili . — Carlos2
Hoce li dinamo nama godisnjacima vratiti dio iznosa koji se nije odigrao — Carlos2
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.