Autor spominje transparent Bad Blue Boys iz 1985. — Mali dioničar
Da je ovo sve laž i muljaša pred novinarima i gluma, sumnjam jer je ovo ipak visoka i ozbiljna razina poslovanja. — Majki-Papi2111
Da je ovo sve laž i muljaša pred novinarima i gluma, sumnjam jer je ovo ipak visoka i ozbiljna razina poslovanja. Držim da uprava je kriva.To sigurno. — Majki-Papi2111
"Nisam u svađi sa Zdravkom Mamićem. Sve što sam pričao o njemu, i dalje stojim pri tome."
nije mogao ostati samo na prvoj recenici.. — agramZ
jel samopozitivna brija ako mi je stalo jel Dinamo dobio ili izgubio? Zamisli ti tog bezobrazluka, navijači Dinama navijaju za Dinamo
Meni kad Stojan Mamić kaže da sam ulica ja procvjetam, pa neće mi takvi zgaditi Dinamo ... NE DAM im svoj klub, to je moj klub i ja drugog nemam... Ja bi volio da se ljubav može zamrznuti pa kad bude lijepo opet sve po starom, al’ jbg svijet ne funkcionira tako — Bosna86
jel samopozitivna brija ako mi je stalo jel Dinamo dobio ili izgubio? Zamisli ti tog bezobrazluka, navijači Dinama navijaju za Dinamo
Meni kad Stojan Mamić kaže da sam ulica ja procvjetam, pa neće mi takvi zgaditi Dinamo ... NE DAM im svoj klub, to je moj klub i ja drugog nemam... Ja bi volio da se ljubav može zamrznuti pa kad bude lijepo opet sve po starom, al’ jbg svijet ne funkcionira tako — Bosna86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.