• Marcinko
    703
    Malo zajebancije nije da gledam tekmu i iskreno žalim one koji to gledaju subotu večer.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Igraju Hajduk Gorica a cijelom stadionu je Dinamo u ustima.

Edit: uz sve to komentator uz smijeh uživa i poziva gledatelje na slušanje pjesme sa stadiona i priča o nevjerojatnom HNLu.
    Noel

pa nek pjevaju, šta sad... imaju pravo
    jesu nas sjebali? jesu! na domaćem terenu, u sred zagreba...

zaslužili smo svako sprdanje i podjebavanje u zadnjih tjedan dana.
  • Ali
    2.7k
    Opet smo ih mi digli iz mrtvih kao i proslu sezonu Pwtko sa kurcenjem kod penala, tako i Jakir sa losom postavkom u derbiju.
    Sad malo suci (oprostwn drugi zuti i penal a lopta se u ruku odbila od koljena igracu) iako i ovaj Leš jedini valjda u postavi Gorice nije igrao u ili zelio igrati u hajduku a frajer jw smjesan danas.
  • sebenico
    1.2k
    Ovdje su se sprdali s Kalinićem i Gatussom. A njemu bar momčad ne izgledala izgubljeno i bezmudo na terenu.
  • Praskaton
    4.4k
    Kod njih se ocito stvorila neka kohezija trenera i momcadi,dodaj povratak Livaje u formu te spretnu i sretnu pobjedu u derbiju imas ovo.
    Cekaj dva vezana njihova kiksa i opet ce sav jad isplivat.

Mi smo potonuli potpuno.Ono što je Neva rekao trebaju se oni međusobno preispitat sta i kako.Vratit se radit jer je teren jedino mjerilo.Pustit price.
    Uz pravog trenera izaći ce ovo na dobro.Opet
  • Sunja86
    1.3k
    Prije 3.kola smo bili na +4, a sada na -4.
    Muka moja.
  • Petar86
    1.3k
    Ima u tom Gattusu nesto cim mu svi hitaju u zagrljaj nakon pogotka, a o borbi do posljednjeg zvizduka ne treba ni pricati.

Ako oni imaju pare za stranog trenera, valjda imamo i mi
  • diebalo77
    268
    Naša pobjeda i Rijeka su nam jedina nada da prvenstvo ne ode u krasni
  • Mali Zeus
    17.4k
    Idu oni prema tituli.
  • seljak86
    2.9k
    Ljudi igra se još 29 kola. Primirite strasti.
  • dzg717
    1.2k
    Gledajte njih drzi Livaja koji je I OVU godinu za naseg Petka i ostalih napadaca u HNLu svemirski brod samo sto to ne smijes rec. Svake godine ima 20+ g/a dok brojke nasih napadaca ne zelim niti pogledat
  • Toni90d
    1.8k

Još dodaj dvije utakmice koje su sudci direktno odlučili u njihovu korist i evo ih na +4.

Samo je ovo drugi Hajduk, naprema prošloj godini. Iako ima još vremena da se vrate u svoje staro i krenu bušiti trenera/e kao lani. Za sad izgledaju igrački bolje nego mi, ali samo radi dobrog odnosa i respekta prema treneru.

Sa tim da se ne priča o njihovim financijskim problemima. Ona izjava o 2mj i nemaju za plaće, nije balon pa da je odletio. Priča o minusu 30 000 000€ nije izmišljena, još malo i prelazi kapitalnu vrijednost, a sa time dolazi stečaj.
  • E46
    1.4k
    Nemaju para ali bolje im je riskirat s njim da razvije nekog kao Durdov i prodaju njega i Pukstasa i imaju za platit i Gattusa i jos im ostane love da pokriju pola budzeta. A on opet ima prostora za razvit novog igraca. Meni je neshvatljivo da se ne koristi Pavica, isti mi je kurac izgubili 4 1 sa Misicem ili Pavicem, ali rađe biram da gubim sa Pavicem ako vec gubim.
  • Mali Zeus
    17.4k
    evo upravo si ti rekao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.