• Mandelinho
    414
    jakir.jpg

Just gonna leave this here.
  • NKDZ86
    2k
    Jakir dolazi u kratkim hlačama na sljedeći razgovor za posao.
  • prefontaine
    811
    Ne treba ni nosit CV u papirnoj formi.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Malo se pričalo o pojedincima nakon utakmice s Bayernom pa ću iznijeti ovo. Petković je odigrao dobru utakmicu. Možemo pričati o tome kako je igrao na početku sezone, ali protiv Bayerna je igrao kako i treba. Odigrao je klasičnu europsku utakmicu, osvajao duele / skokove, na kraju krajeva zabio i gol. Jedino je problem što nije bilo naših igrača oko njega da pokupe neke spuštene lopte kao što je to radio Oršić, npr. protiv Chelsea. Vraćao se u obranu, izbio X lopti nakon njihovog kornera, a sjećam se jedne situacije u drugom poluvremenu gdje se vratio u naš šesnaesterac, uzeo loptu i izbio. Posebnu pažnju treba obratiti na njegov pogodak. To je ogledni primjer situacije zbog koje on igra, zbog koje je naš najbolji igrač i zbog koje nam je potreban u europskim utakmicama. Primio loptu, okružen trojicom igrača Bayerna odradio laganu fintu i odložio na Mišića koji je to raširio na desni bok, a Petković trči u šesnaesterac Bayerna i završava akciju. To je ono kako Petković treba igrati i kako igra. Opet mnogi komentiraju njegovo šetanje. To je njegov stil, tako je igrao prije, tako igra i sada. Njega ili obožavaš ili mrziš, nema sredine. Ja ga obožavam. Svoje je odradio na pravoj razini, ostali pojedinci nisu bili dobri.
  • Infinity
    16.6k
    Iako ocekujem da cemo razvaliti Slaven danas, ipak se nadam teskoj 1-0 pobjedi i igri koja ne obecava. Mislim da nam neka rapsodija i ostanak privremenog trenera nije u interesu. U Dinamu se doktoriraju lose odluke po pitanju trenera i ne zelim da nastavljamo taj niz.
  • hardek
    3.1k
    Kužim šta oces rec ali ja potpisujem doslovno bilo kakvu pobjedu. Slaven uopće nije toliko loš koliko tablica govori. Imaju sasvim solidan roster za HNL pojmove i sa Kovačevićem kao trenerom očekujem da se popnu do 6-7 pozicije do kraja sezone.
  • don
    7.1k
    danas, ipak se nadam teskoj 1-0 pobjedi i igri koja ne obecavaInfinity

slažem se. iako svi imamo strah toga, novi ljudi su u klubu i preostaje nam samo nada da se privremeni neće pretvoriti u stalnog.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Slaven je doveo par provjerenih igrača i imaju ok ekipu za HNL tak da sam siguran da će se uzdići s ove pozicije međutim sve osim pobjede Dinama bi bilo iznenađenje.
  • Brusa
    1.7k
    Mislim da (tj nadam se) da nitko od odgovornih u klubu ovu tekmu protiv Slavena, zadnjeg na tablici, koji do sada ima 1 bod, ne uzima kao relevantno za išta
  • Paggini
    26k
    Neće Perković ostati kao glavni trener i da pobijedi sve dominantno, šta vam je - ne vode nam klub klauni i nakaze.
  • Big Daddy
    1.4k
    Isto tako se u svom stilu masu puta zabio u trojicu i prokockao izglednu kontru. A to kaj velis sam to je to kak Petko treba igrati iz tih par akcija, steta je kaj to ne igra stalno, JER kad Petko odigra iz prve ili maksimalno druge, TO SU VRHUNSKE akcije, kazem to jako rijetko napravi i to uzasno iritira i zbog toga nam propadne masa izglednih prilika i samim time usosi ekipu koja se pretransformirala u napad, i samim time ostavili svog protivnika iza ledja, onda slijedi rekontra i ispada da su drugi krivi, a ustvari je Petko svojim kemijanjem na samom startu akcije sve zakuhao.
  • Zvone92
    61
    O ovoj situaciji smo se raspravljali u temi bivšeg trenera, destabilizacija kluba je histeriziranje i zazivanje otkaza i svega negativnoga zbog 3 slabije utakmice.. eto do čeg nas je otkaz doveo, ne likujem nad ičim, ovo je tužno i jadno.. prije 3 tjedna smo se veselili svi zajedno i bili pozitivni oko svega što nam dolazi.. nadam se da ćemo što prije izaći iz ove "krize".. smatram samo da je trebalo pričekati i dati sud bivšem treneru nakon utakmice s Monacom
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Dinamo igracki nije nista jaci nego prosle sezone samo je prijelazni rok prevario sve nas da smo doveli nekakve igracine koji su u biti prosjek i nista vise.
  • dmil
    337
    Nevistic u zadnje dvije utakmice ima 15 obrana i 13 primljenih golova, nije kritika Nevisticu nego dokaz koliko nam je nekvalitetna obrana.

Daliban je na kraju bio u pravu trebao nam je jos jedan stoper + defenzivni vezni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.