• Maxova dijagonala
    2.7k
    i svaka mu čast na tome i prethodnih 5 godina ali on trenutno nije stoper za prvih 11 Dinama...To je valjda svima jasno. Tu smo gdje jesmo trenutno najviše zbog toga što su neki igrali zbog starih zasluga.
  • ibro1986
    294
    vidim da neki puno s*ru o maxu, a niko se ne sjeca onog ciscenja sa crte protiv hajduka na poljudu i odlicno odigran kraj prosle sezone.
  • E46
    1k
    Jao si ga nama ako su nam ti senatori nositelji kvalitete.
  • Facke
    4.7k

A ono dodavanje u dubinu protiv Qarabaga u uzvratu?
    Max je jake dober igrac
  • Jos-Optimus
    3.8k
    Možda da Jakirović i Mamić pokenu svoj klub pa da se neki odavdje prebace i prestanu nas maltretirati
  • don
    9.5k
    A ono dodavanje u dubinu protiv Qarabaga u uzvratu?Facke

svaka mu čast, ali on je stoper. Ne bek, ne vezni, već stoper kojeg trebamo ocjenjivati kroz defanzivu.
  • DrawTube
    5.8k
    Zanima me hoće li Cmreki danas s jednakim žarom komentirati šanse oba kluba
  • Omake
    4.8k
    Sretno Sandro! Nemoj ispast pička kao Karoglan.
  • don
    9.5k
    off topic, evo Bayern u gostima nabio 5-0 Werder Bremen i ukupno 29 golova u 6 utakmica (možda nismo tako loši :joke: )
  • eol12
    643
    Bit će ovo jako teška utakmica opet. Ajmo momci!!
  • Facke
    4.7k

Pajdo Bernauer ti ima slican prosjek osvojenih duela ko KTC i Mmaee. Si su ti tu negde na 60 %. Ja ne znam cemu se tulike o Bernaueru sere.
  • Nolifer
    9.1k
    Nacrtano je 4141.

I pozdravljam taj sustav :fire: :up:
  • Captain America
    19.2k
    Možda da Jakirović i Mamić pokenu svoj klub pa da se neki odavdje prebace i prestanu nas maltretiratiJos-Optimus

Brzo se ovdje pojavila retorika Mamićevih poltrona s osnivanjem kluba jer se usudi kritizirat neke poteze kluba :smile:
  • tp1997
    844
    Nekako me vuče da bi najbolje bilo da pobijedimo, ali jedva i sa užasnom igrom :rofl:

Ne želim ni 1% šanse da Perković ostane trener
  • NB86
    15.3k
    Nikakve mehanizme izlaska iz zadnje linije mi nemamo, hvala ex treneru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.