O taktici i nogometnoj igri navodno zna sve, ali su mu ljudske karakteristike tanke i zato se često svađa s klubovima i lako gubi svlačionicu u vrlo kratkom razdoblju
A isto mi je prejako kada svi žele top trenera a navijački ga se smjenjuje nakon manje od godine dana. Di je strpljenje? City Guardiolu drži od 2017 ja mislim. Arteta je već 5 godina u Arsenalu.
A nama je uspjeh ako trener bude 2 godine. Di je strpljenje? Di je kontinuitet? O čemu pričamo? — Majki2111
Ali se večina navijalča valjda čim krene kriza rezultata kako neko nije za Dinamo i odmah se traže alternative. — Majki2111
Standard je ekipa koja nema prebijene, lik je uzeo Sutala i Bulata i kod njega izgledaju kao igraci.
Osobno to pripisujem slaboj belgijskoj ligi — ZrnTSCHeZ
Belgijska liga je 3 koplja iznad HNL-a po kvaliteti nogometa i svemu
Infrastrukturno apsolutno, u odnosu na HNL u cijelosti također, ali mislim da niti jedan njihov klub nije iznad dinama — ZrnTSCHeZ
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.