• Crni86
    4.5k
    Vidio sam negdje na internetu podatak da smo mi momcadski pretrcali samo 50 i nesto kilometara. Da li je to istina? Djeluje mi nemoguce…
  • Paggini
    24.7k
    Dobro da lik nije išao od osobe do osobe i snimao im lice, pa jebemu mater, ovo je bas užas.

Iako, drago mi je u prvom planu vidjeti jednog naočitog forumaša :love:
  • marcio amoroso
    37.3k

112,7 mi, 124,6 oni.
  • Crni86
    4.5k
    tnxxx, ono mi je stvarno djelovalo debelo nestvarno
  • Kepec
    6.3k
    Ne volim inače previše o taktici, razradi napada i slično, no ovo moram prokomentirati, ne znam je li netko već spominjao.
    Konstantno igramo na to dodavanje na krilo, pa ubačaj unutra gdje nema nikoga. I to ne prolazi toliko često igrali mi s Goricom, Hajdukom ili Bayernom, svejedno se gura to. Ne znam zašto se više ne ide na gol i u sredinu.

Primjer s utakmice tih par napada što smo imali. Baturina povede loptu, doda do Pjace, on napravi dribling prema van i doda Ogiwari koji iz skoro mrtvog kuta pogađa Neuera u ruke. I tako većina takvih akcija završava (ne protiv Bayerna jer nije bilo puno akcija nego općenito).
    Dok druga situacija, Pjaca uzima loptu oko sredine, na 20ak metara radi dribling prema unutra, odigrava dupli s Gabrielom i ima otvoren udarac prema golu, nažalost iznad gola odlazi lopta.

Naravno da sve ovisi o situaciji, ne možeš uvijek birati hoćeš lijevo ili desno, lakše je odigrati na stranu gdje je manje igrača pa ići na centaršut, ali baš zato protivnik ne očekuje da ćeš se zapiknuti u sredinu, pa daj to iskoristi češće.
  • josipsucic
    38
    Pitanje: može li se ovdje nekako uploadati par videa i slika koje imam s utakmice. Ako može, kako?
  • Jaro
    7.7k
    Vidio sam negdje na internetu podatak da smo mi momcadski pretrcali samo 50 i nesto kilometara. Da li je to istina? Djeluje mi nemoguce…Crni86

Distance covered (km)
    Bayern - Dinamo
    125 - 113
  • Nousername
    705
    ovo je samo dokaz koliko smo jadno i bez zelje izgledali.Da ti pobjedis jacu momcad od sebe trebas pretrcati barem ovoliko vise koliko su oni nas pretrcali.
  • MarK
    672
    Pogledao sam sažetke i mogu reći da zadnjih 4 ili 5 golova nije uopće palo zbog neke Bayernove fantazije. Većinom je par jednostavnih dodavanja izbacivalo cijelu našu ekipu. Naši igrači s klupe bi izašli visoko što ovi umorni ne bi mogli ispratiti, nastala bi ogromna rupa u sredini gdje je Bayern imao svo vrijeme svijeta primiti loptu i gurnuti zadnji pas. Sve skupa izgleda kao trening, šamaranje mrtvog magarca. Veseli što smo im zapaprili početkom drugog dijela vrlo lijepom igrom tih desetak minuta. Fali nam energije, nešto kompaktnosti i samopouzdanja. Ako dođe kvalitetan trener optimist sam za ostale nastupe.
  • prefontaine
    809
    Em što si optimist, ti si i veliki mazohist kad ti se "ono" da ponovo gledat.
  • Kepec
    6.3k
    Mrzim mobitele, mrzim ovakve snimke, mrzim ovakve objave. Prestanite jebeno snimat na navijačkoj tribini i objavljivat te iste snimke.
  • Big Daddy
    1.3k
    Da, imas pravo, jbg ova snimka je posvuda po netu, al eto barem se nitko ne vidi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.