Ne svida mi se bas ovaj dio da cemo isuce tri tekme provest pod Perkovicem i da je plan do Monaca dobest novog trenera. Slazem se da ne treba zurtit sa odlukom, ali ne treba bas ni cekat 2 tjedna. — Crni86
vjerojatno isto za što i ti, nije ovaj forum oličenje ovog kluba i pravog navijača.. postoje ljudi i koji vole ovaj klub a nemaju 5000 lajkova na ovom forumu, ja recimo čitam zadnjih godinu i pol Zonu, al sam se aktivirao prije 2 mjeseca i šta? Jel netko manje vrijedan tu? — Zvone92
Sportske novosti kažu da još nijedan trener nije kontaktiran, htjela se prvo riješiti Jakirova budućnost. — tp1997
Nisam se tako postavio uopće, samo kažem da ljudi u anketama imaju možda malo drugačije mišljenje od forumaša tu, i jučer je bio jedan podcast u kojem su sva 4 lika imala stav da trener ne treba dobiti otkaz, ne zastupam ni Jakirovića ni šire mase, zastupam samo sebe i imam svoj stav i kažem da postoji još ljudi koji imaju različiti stav od forumaša i to je to.. a vjerujem da svi mi želimo najbolje ovom klubu.. možda naivno, ali vjerujem.. — Zvone92
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.