• maksimirski istok
    247
    Kakav Sopić nadam se da se šale svi koji njega priželjkuju…
  • tp1997
    609
    Znači, Kovač je definitivno otpao?
  • don
    7k
    Tko je tu informaciju potvrdio, klub, Niko?Big Daddy

da sad će Zajec izać na binu na Trg i reć će nam svima koliko je Kovač tražio...

daj jebote uozbiljite se..
  • Big Daddy
    1.3k
    Treba nam treber koji je radio u Europi, kao npr. Bjelica ili N. Kovac ili kaj se mene tice netko treci, fosta je vise praktikanata kojima je Dinamo odskocna daska, a bez iskustva vodje ja nekih “dobrih” klubova prije njega.
  • ElDorado
    327
    piše Ničota koji je jedini pouzdani novinar kolko tolko
  • Big Daddy
    1.3k
    pa zato kazem. Tko zna kakve price kruze izmedju njih
  • Zvone92
    61

Koliko se sjećam Osijek rekordan broj bodova u HNL-u u povijesti kluba tu sezonu imao
  • IceMan
    2.2k
    Možda i bolje da to nije Niko Kovač.

Tko zna dal su u klubu spremni na takve reforme.

Al ekipa, ko god da došao, itekako mora biti spremna na zaokret.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Osobno mislim da su krive pretpostavke kako Petkovic nece igrati kod boljeg ili drugacijeg trenera. Poslušajte npr. podcast kad je Sammir bio gost i pričao o Vahi...cijeli život se glupirao i nitko mu nije prigovarao, od straha, respekta, glave...kad je došao Vaha i počeo inzistirati neke stvari - ovaj je bespogovorno slušao i trenirao i igrao kao zmaj. Ista stvar s Rukavinom, ili Rebićem kod Kovača. Uvjeren sam da Bruno ne bi bio problem, da malo previše zabrijavamo.
  • Big Daddy
    1.3k
    Ja dam 100% siguran, da bi evo N. Kovac ako dodje Petka upregnuo, ako nista trenirao bi vise i ne bi kemijao s loptom, a kaj se njegovog zajebavanja tice, kod Nike nema zajebancije
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ali to je to, prave lidere će igrači slijediti
  • MarK
    682
    Meni je cifra od 2.5 realna s obzirom na CV, ne bi ni Neno bio ispod 1.5, a i Gatusso priča se ima oko 2. Pitanje je tko želi platit tko ne.
  • Daliban
    2.1k
    Nisam siguran kako interpretirati ove glasine o Kovaču s jedne i raznoraznim Sopićima s druge strane.

Kontemplirao sam malo i došao do dvije opcije:

• Ne znamo kud ganjamo pa vrtimo sva moguća imena, kontaktiramo razvikana imena i raznorazne manje razvikane rezerve neovisno o njihovim karakteristikama pa gledamo dovesti "najbolju" moguću opciju umjesto da tražimo trenera koji nam profilom odgovara
    • Cijela stvar s Kovačem je PR patka da se kod navijača ostavi dojam da tražimo renomirane trenere i kao ozbiljna imena pa da bi se, nakon što se ispostavi da su oni preskupi ili nezainteresirani, na kraju s alibijem došlo do imena koje je u samom početku odlučeno za novog trenera, ala Bišćan ili Sopić
  • Bruh
    984
    Jel tko spominjao crni mercedes sa slovenskim registracijama i zatamnjenim staklima :sweat:
  • dZg1986
    520
    Ako je Kovač preskup, onda najviše smisla ima Bjelica od spomenutih. Samo da nije Sopić i drugi koji bi se učili na Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.