• Sljeme
    2.5k
    Sigurno da trener mora preuzet odgovornost kao i struka koja stoji iza njega. Nažalost mislim da će eventualna smjena trenera bit samo kozmetička promjena i da dugoročno nebu bilo puno pomaka u igri jer po meni dosta igrača trenutno ne može igrat na visokom nivou i to pokazuju iz utakmice u utakmicu. Dobro živi bili pa vidjeli. Izgubio sam povjerenje u njih nakon hajduka.
  • Antisha
    774
    Poraz na svim frontovima osim navijačkog, blamaža i ono sranje s vlakom za šećer na kraju.

Al nakon svega ću opet u subotu sjest i gledat utakmicu. Bolest, jebi ga.

Nadam se da ste svi iz Muenchena sretno i sigurni stigli kućama, ili da ste barem blizu.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Vrhunac je bio kad sam skužio da na stranici 661 teleteksta više nema rezultata za kladionicu. Kad je neka tekma frka obično prebacim na teletekst i gledam koja će se zelena brojčica pojaviti i za koju momčad.

Čudan sam, znam.
  • Bosskovitz
    12.4k
    Nije problem cak ni sto se dogodilo nego cijela ta situacija i reakcija ovih iz DBa ili izostanak iste.Efes Pilsen

Ništa čudno, identično se dogodilo u Hamburgu na Euru. Ekipa napunila stanicu, vlak za vlakom dolaze i niti ne staju - neki puni, neki poluprazni. Ekipa popizdi i krene po pruzi prema stadionu, sve ode u k i više nema vlakova sat vremena, dolazi interventna policija jer misle da je neko sranje, za razliku od naše s njihovom se da pričati i kad smo im objasnili o čemu se radi i da nitko ne radi probleme, oni sliježu ramenima i komentiraju da je to DB. Naravno, u svemu tome skoro 2 sata ama baš nikakve službene obavijesti.

Idealiziramo mi tu Njemačku previše, uvjerim se u to svaki put kad sam gore.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Znači DB niš bolji od našeg ZET-a, dapače.
  • josipsucic
    38

ni blizu, nekako od korone je sve malo malo u kurcu
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Hamburg mi je sinoc prvi i pao na pamet. Kad dodam da sam najduze proveo u redu za sigurnosnu provjeru na aerodromu u Dusseldorfu (3 i po sata) sve mi jasnije da sve te price o divnim svabosima dolaze od gastica iz 90ih kojima je sve bilo wau, a i kad nije nisu govorili..
  • Mazalo
    201
    Ovo je bio MVV(Münchner Verkehrs- und Tarifverbund) Ali da, totalni kaos je nastao. Imam malo pojma u toj branši I cudi me da nisu preusmjerili vlakove nekako ili organizirali zamjenski prijevoz. Npr u Nürnbergu kad stane tramvaj odmah voze Taxi kao zamjena, nešto se dogodi sa podzemnom odmah dolaze autobusi I voze, traje put malo duze Ali se ne ostavi ovako na tisuce ljudi da se sami snalaze!
    Puno njemaca je zakasnilo na svoje vlakove doma, ostali svi cekati usred ničega..
  • Eduardo
    20.7k
    Ograničen sam po pitanju uploada i dozvoljene veličine datoteke pa nije bilo mjesta za VAR, penale, poništene golove i obrane golmana.

• CastAway1986
    1.7k
    Godinama smo bili kanta za napucavanje u Europi i služili za popravljanje gol razlike sve do dolaska Bjelice koji je to promjenio...Nažalost Jakir u kratko vrijeme nas vraća u prošlost i nema trenera koji bi preživio ove poraze od Sparte , Paoka , Balkanija do Bayerna...Uvjeren sam i dao bi se kladiti da nijedna momčad u ostatku natjecanja neće primiti 9 golova i to je najveća sramota kao da smo amaterski klub a ne ekipa koja je na zadnjem okupljanju 3.reprezentacije svijeta imala 4.igraca..
    Što se igrača tiče ne treba stalno isticati senatore osim u slučaju da nisu izašli pred kamere a morali su , jednostavno cijela momčad je bila toliko preplašena da je teško izdvojiti bilo što pozitivno..Da odradio se prijelazni rok dobro ali dobro u odnosu na posljednje sezone , mi navijači smo i sami kumovali uzdizanju nekih igrača koji su klasa za HNL ali za nešto više nisu..
  • josipsucic
    38
    a što reći, 3:0 poluvrijeme, a onda Petko 3:1, ludnica, 3:2 Ogiwara - a u Münchenu muk! Muk jebote!
    kada ga je Ogiwara strpao tu ekstazu i slavlje pamtit ću cijeli život, skačemo jedni drugima, stadion se trese, sektor Boysa u ekstazi i u gromoglasnim vriscima Dinamo Dinamo
  • NitkoBitan
    18.7k
    I tada se Dinamo trebao povuc i skupit redove a ne ic u neko nadigravanje. Da je ostalo 3:2 onda lovis taj gol pred sam kraj utakmice pa makar primio taj cetvrti....

Ne znam kaj smo mi mislili da ce se Bayern usrat i past kod kuce zbog Dinama ciji igraci ne mogu pratit tempo Bayerna (opce poznata stvar). Jbni trener, niti plana niti taktike.
  • Mali Zeus
    14.1k
    I još kaže profa da smo krenuli jurcati. Možda da si im ti kao trener rekao da to ne rade, ne znam.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Eto jezim se... Mozda bi se kojom prilikom mogao zaderat ili bacit savjet igracima a ne drzat poker face misleci da tako ispada pametan.
  • Kepec
    6.3k
    Jučer je lopta u našoj mreži bila 12 puta. 12 puta smo čuli Kremenkov jabadabadu i onu šugavu melodiju. Pjesma nije stala ni sekunde s tribine. Momčad ti gubi s devet golova u mreži i još par poništenih, a ti navijaš jer eto, on je život tvoj.

Tih 9:2 boli jako. Poražavajuće je i jadno. Ipak to nije ono nešto što udara na navijače najviše, koliko god će taj rezultat biti uklesan. Na navijače udaraju potezi igrača.
    Izgubiš s rezultatom kojim izgubiš, dolaziš pred navijače koji te ne gledaju blijedo, koji ne šute, koji ne zvižde već suprotno. Na tribini ludnica kao da je 9 komada u mreži Bayerna. Kako vrijeme odmiče tako se jedna od najboljih pjesama čuje sve jače Allianz Arenom, navijači se međusobno nabrijavaju i pokušavaju navijanjem prvenstveno igračima, a onda i sebi ublažiti taj poraz. Kaj igrači naprave? Okrenu se i otiđu. Izgubio si s jebenih 9 golova u svojoj mreži, ima da stojiš na tom terenu dokle god se čuje pjesma s tribine. To udara na navijače.
    Nakon tekme ti nije u glavi kak si uspio primiti toliko golova, nego kako doći do dresa tog i tog. To udara na navijače

J€bo vas Bayern i Munchen i Allianz Arena, profesionalci ste s plaćama i autima kakve mi ovdje možemo samo sanjati, ne dolazite tamo upoznati nogometne zvijezde, nego im dolazite pokazati za koga igrate. Trebati će jako puno za iskupiti se, navijači ne da imaju strpljenja, nego su toliko tolerantni da možda igrači nisu ni svjesni kaj znači izgubiti s rezultatom od jučer i doći pred navijače koji izmoreni od puta skaču, navijaju i divljaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.