• DiddyGuela
    2.2k
    SAMY THE BULL MMAEE
  • NitkoBitan
    19.1k
    Takozvani ministar obrane... predlazem nadimak "Žetem", lako za napisat, izgovorit i zapamtit :rofl:

FB-IMG-1724597401802.jpg
  • Big Daddy
    1.4k
    Najjači stoper, a koji moze igrati i 6-icu.
  • Zagi
    8.5k
    Apostrofiralo se (zasluženo) Maxove odlične duge lopte ali i MMA je nekoliko puta gurnuo Baturinu i Kuleta iz našeg šesnaesterca direkt u kontru maestralnim dugim loptama.
  • ibro1986
    231
    stopercina, da mi je neko reko da ce ovakav igrac doci u dinamo bez odstete reko bi mu da mjenja dilera.
  • hardek
    3.1k
    Mmae je ako se ne varam zapoceo akciju za 0:1 dodavanjem na Kuleta, ovaj proslijedio Sučiću a on Pjaci. Sve ostalo je povijest :lol:
  • Danko
    1.2k
    Lik je igračina!
  • nemapredaje
    3.7k

Fali ti Petko u sredini akcije
  • Omake
    3.4k
    Izgleda da će odmoriti preko reprezentativnom stanke. Marokanski mediji pišu da je nepozivanje komentirao na Instagramu sa "Očito je nešto osobno".
  • Nogo
    4.1k

Sretan rođendan Mmaee! :strong:
  • BBBaranja
    2.6k
    Sjetite se samo što sam napisao kad smo ga potpisali,dok ga je velika većina dizala u nebesa..u zadnje dvije tekme pokazao je svu svoju "raskoš",prosječan stoper..
  • Mali Zeus
    14.2k
    Dobro, ajmo ne sad totalno reakcionarno svi reagirati. Čovjek je odigrao loše, ali je cijela momčad bila očajna. Nećemo sad vaditi odmah velike zaključke, osobito zato kaj je očit raspad na svim poljima.
  • BBBaranja
    2.6k

Nikada ih nisam pljuvao zbog igre,neću ni sada nakon 9 komada..kažem samo da nije baš toliko perverzno pojačanje i top igrač kako ga većina vidi..
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ja bih ipak rekao da u postavci igre cijele momčadi su stoperi najmanje krivi...ono jučer ne bi polovili Nesta i Baresi, teško je kad je momčad razbucana, daleko od protivnika, prebrojavaju te sa svih strana.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Meni njegov stil igre također nije sjeo otpočetka, igra rekreativno i u stilu lako ćemo.

Najveće mi je razočaranje da ga u skoku uopće nema, kao npr. sinoć kad je Olise zabio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.