Ja sam već 2 mjeseca poprilično kritičan prema kvaliteti ove ekipe i pojačanjima koja su se dovodila. Koliko znam, trener je tražio po 2 igrača u svakoj liniji bez odlazaka tako da je upitno koliko je zaista zadovoljan ekipom. Vezne igrače nije dobio. Lijevog beka nije dobio. Dobio je stopera i Pjacu. — Captain America
3. Koja je točno poruka koju Bayern želi poslati s ovim jučer? Da su jaki? Pa frajeri, kad ste tak jaki, kaj niste Leverkusenu zabili devet komada? Kane se cereka poslije utakmice, eto, on je zabio četiri komada. Kaj nisi Španjolskoj u finalu Eura zabio četiri komada? Koja je poanta iživljavati se na daleko inferiornijem protivniku? Po meni, to samo rade duboko iskompleksirane seljačke ekipe. Mislite da jedan Real Madrid ne može u ranim fazama LP razmontirati protivnike poput Dinama? Može, ali to ne radi jer nema nikakve poante u tome. Ali OK, zato je Real kraljevski klub, a Bayern je FC Hollywood. — Crni Petar
Pravi trener bi rekel.. da bit ce tesko, patit cemo jako ali i ostaviti muda i srce na terenu za cim bolji rezultat. Kakvo mrtvo uzivanje? — Jurki
Plus, kažem, od tri penala koja su dobili, ne znaš koji je gluplji. Ma nema šanse da bi Dinamo dobio ijedan od tih penala u Europi, pogotovo ne u LP. A sudac kao da je jedva dočekao da ih dosudi. — Crni Petar
I makni ta tri penala, rezultat je 6:2. A to i nije neka katastrofa. — Crni Petar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.