• Os doc do sta
    259
    Al ekipa koja bude u hotelu dijelila ulaznice ima popis osoba koje su dobile voucher. Jer onda na jedan voucher moze nas 50 preuzeti ulaznicu da nije tako. Razmislite malo
  • Probirštift
    1.6k
    Zanima me kolko će to trajati ak oni trebaju 3k ljude dati ulaznice
  • Papastrumf
    24.5k

Zato i imas rok od 12:00-19:00 h. Sto bi tek bilo da ih se trebalo mijenjati ispred stadiona i to od 19:00-21:00 h.
  • rioda
    18.8k
    Ima netko mjesto za Minhen, polazak iz Zg ili okolice? Javite u inbox
  • Matbv
    75
    i ja tražim brate , sretno u pronalasku.
  • ZgBlue
    757
    Kupujem ulaznicu tj. vaučer za Munchen.
    Javite se privatno, hvala!
  • Pop corn
    8.9k
    Al ekipa koja bude u hotelu dijelila ulaznice ima popis osoba koje su dobile voucher. Jer onda na jedan voucher moze nas 50 preuzeti ulaznicu da nije tako. Razmislite malo — Os doc do sta

Onda to vidi netko tko mora paziti da to ne radimo, a piše u dokumentu da moramo raditi i prijavi klub. Slikovito ti pokušao objasniti što se može dogoditi.

A nema nam druge nego poštivati to kaj piše jer druga opcija je repriza Praga, Balkanija, Seville, Plzena i ostalih gostovanja prošle sezone
  • bluemagic
    1.4k
    Ne idem na utakmicu ali smatram da oni sami racunaju na 100-200 padobranaca od 3 tisuce i par stotina ljudi

Biti ce guzva i pritisak sam od sebe kamoli jos da se zajebavaju i objasnjavaju nekom nervoznom, pijanom navijacu koji se tiskao i lomio 9h do Munchena da ne moze uci na stadion. Klub naravno izdaje priopcenje da se to ne smije raditi da tih stvari bude sto manje ali bit ce sigurno i ja vjerujem da ce svi biti pusteni na stadion
  • IvanIvan
    4
    Kupujem vaucer za Munchen!
  • Božo
    51
    Prodajem kartu za Minhen domaci sektor 307, po cijeni za koju je i kupljena 85€. Nema ime na ulaznici. Javite se u inbox
  • Kralj77
    31
    Imam još jednu kartu 301 (kupio preko bayerna za 94 prodajem za 94) jel je otpao kolega
  • BW1986
    217
    prodajem dvije karte pored gostujuceg bloka (sektor 338) placene po 100 EUR preko preprodajne stranice.
  • Marija2001
    0
    Pozdrav ljudi, dali netko ima 2 ulaznice za Dinamo-Bayern? Molim vas!
  • marac94
    14
    Kupujem vaucer ako je netko slucajno sprijecen ici na tekmu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.