• marcio amoroso
    54.4k
    Dečki koji su jutros krenuli išli su na Villach i nisu imali nikakvih problema. Mi ćemo ujutro vjerojatno isto tako.
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Fun fact, na danasnji dan smo skinuli Arsenala 2015. Daj Bože da se i sutra ponovi.

bilo bi to čistam fajn :grin:

pod najbljestavijim svjetlima najljepseg stadiona Europe.

meni osobno baš jedan od najbezličnijih stadiona, al to je stvar ukusa
  • din
    1.5k
    Mi išli u subotu već i išli Graz - Salzburg, jedan dio nam je čak i snijeg padao, ali ništa se to ne lovi po autocesti, samo okolo trava bila bijela. Samo polako i svima sretan put!
  • Mr Anderson
    22.8k

Ta ruta mi je i navika otprije, valjda 90% putovanja za München i nazad sam išao tim putem.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Na kojem terenu naši mladi igraju sutra? Doći ću prerano i išao bi pogledati juniore naše, zna li itko?
  • andy
    135
    tekma ja u 16 sati kod FC Bayern Campus ( Ingolstädter Straße 272, 80939 München) prosle godine su tekme bile besplatne.
  • josipsucic
    44

https://g.co/kgs/so4xocn

ulaz je besplatan 100 %

pretpostavljam da će biti više navijača Dinama pa idite na gostujuću tribinu koja je odmah desno od ulaza u dvorište

po završetku juniorske, možete lagano i prema stadionu, kamp je manje od 10 minuta autom do Allianz Arene i 30-ak minuta javnim prijevozom, uzimate bus 294 (vozi svakih 20 minuta, recimo krenete s onim u 18:11) koji je odmah desno na izlazu iz kampa na autobusnoj stanici koja je uređena kao klupa na stadionu s crvenim sjedalicama, 9 autobusnih stanica (cirka 15 minuta) do stanice podzemne željeznice (Ubahn) koja se zove Garching - Hochbrueck s koje imate direktni U-bahn za Allianz Arenu (uzimate stranu gdje je smjer Klinikum Grosshadern U6) i odmah na idućoj Ubahn stanici Froetmanning izlazite, pa pješice kuda i svi do stadiona.
  • Papastrumf
    24.5k
    Bayern youth
    FC BAYERN CAMPUS
    Ingolstädter Str. 272, 80939 München
    Ulaz je besplatan.
  • tp1997
    3.5k
    Nije stvar motivacije nego više mentaliteta u smislu vjere u sebe da, ako se sve posloži, se možda može i uzeti rezultat. Da se ne raspadneš kad primiš gol, da ideš "u kost", da si našpanan...

A Jakirove priče o "uživaju" tome ne pomažu
  • jakov1
    1.8k

Na forumu sam dva tjedna, a već drugi put mi ulijećeš s primjedbama na moje mišljenje. Ako imaš protuargument, reci slobodno, ali nemoj se ponašati kao policajac koji štiti režim od zabranjenih misli. To su fore iz komunizma ili Orwellovih romana.
  • Jos-Optimus
    13.8k
    da, ulijećem, jer to nije mišljenje, nego vrijeđanje, lijepo sam ti odgovorio, ako imaš problem sa tim što sam napisao onda si sam sebi odgovorio. La pa pa
  • jakov1
    1.8k
    Ne, idemo ih visoko stisnuti i lupiti im presing od prve minute da ne mogu centar preći. — Mr Anderson

Hahah, dobra. Širok je raspon između ta dva pola. Dojam mi je kao da smo protiv Cityja na Maksimiru imali više hrabrih izlazaka nego protiv Hajduka do gola, a tad smo bili bez pola obrane.
  • don
    22.6k
    odlično, sad će ga zamijenit ni više ni manje nego Alphonso Davies (evantualno Raphael Guerreiro) :rofl: :strong:
  • Jaro
    13k
    za standardnog nisam cuo, al za zamjene bome jesam :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.