klasično vrijeđanje i podcjenjivanje većinskog dijela navijača od strane manjine — ZrnTSCHeZ
2015.e su u Munchenu bili plaćenici te prijatelji i simpatizeri kluba koji nemaju nikakve veze s BBB — masacusec
Pa i nisi puno promašio prvi put.
Zapravo prvi put si dobro napisao, a drugi put krivo.
Ovaj put stižu NAVIJAČI DINAMA!
95% ljudi koji idu u Munchen su PRETPLATNICI na Maksimiru! — NORTE
Jesam li plaćenik ili BBB? — criticus
Placenik vjerojatno nisi, ali nisi niti BBB jer su BBB tada bili u bojkotu. Ako se ne drzis dogovora grupe onda ociti nisi niti dio iste. — Papastrumf
Napisao sam gore. Ovisno o tome kako tko definira rijec “navijac”. Meni osobno navijac je osoba koja zivi navijacki 24/7. Tebe bih svrstao pod simpatizera, sto ne znaci da dinamo volis i pratis manje od nekog navijaca.
Ti sebe mozda nazivas navijac, sto isto tako stoji. Kazem, sve ovisi o tome kako tko definira pojam “navijac”. — Papastrumf
Po tvome klub koji nema ultrasa nema ni navijača. Al zapravo me zaboli šta neko misli šta sam ja — criticus
Ti sebe mozda nazivas navijac, sto isto tako stoji. Kazem, sve ovisi o tome kako tko definira pojam “navijac”. — Papastrumf
Ovisno o tome kako tko definira rijec “navijac”. Meni osobno navijac je osoba koja zivi navijacki 24/7. Tebe bih svrstao pod simpatizera — Papastrumf
Nikad nisam bio ultras — criticus
slobodna prodaja bez ograničenja (godišnja/član)...možda je jedino ograničenje bilo na 4-6 ulaznica po kupcu.
Izvan ticket pointa se pretpostavljam moglo unaprijed preko lokalnih povjerenika nabaviti. — ZrnTSCHeZ
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.