• Svi na Sjever
    2.8k
    Petak, match lopta desetljeća, od Jakira očekujem mobilizaciju redova.

Realno,naša pobjeda i građanski rat može početi, iako je već počeo...
  • doubletrouble
    1.4k
    Početkom prijelaznog roka ovdje se govorilo kako je naša sportska politika ograničena na HNL igrače, a tovarija želi dovesti Džeku, Rakitića, Rodrigueza i još nekog stranca

Međutoa…
  • Noel
    12.2k

Vrlo vjerojatno u petak poslje poraza ide paljenje juga, devastacija autocesta, borba s murijom pa nastavak dalje kad dođu u "NAJLUĐI GRAD NA SVITU".
  • Bernard
    786
    Smijem se jer su "najpošteniji klub na svitu", jel,.,smijem se jer su se nama smijali donedavno i predviđali raspad,ponajviše im se smijem što uvijek gledaju u tuđe dvorište a nikad u svoje i eto sad se dogodi ono što svi znamo kak ti veliš i kaj se dogodi?kao svi šokirani,svi van.
    Kaj se neću smijati,pa kajlaju sami sebe već godinama,perpetum mobile.
  • reziser
    7.5k
    Vrlo vjerojatno u petak poslje poraza ide paljenje juga, devastacija autocesta, borba s murijomNoel

najava je bila...idemo u Zagreb raditi nerede, ne?
    treba to shvatiti ozbiljno...pogotovo sad
  • Ludovic IX
    8.7k
    Rijeka dobila 100k kazne i 3 tekme bez navijača u gostima.. zapravo i nije neka velika kazna
  • striko
    2.2k
    Osim toga moraju kontaktirati Olimpiju radi nadoknade njihove štete.
  • Jurki
    17.4k
    LJPV - jedini klub koji ne radi medijski cirkus
    NK9 - ne zelim biti niciji pijun, nemamo za struju iduci mjesec.

U petak ih moramo zakucat..
  • NitkoBitan
    27.1k
    Kalinic u sridu. Navodno ide prica i da je voda Torcide Lekic u stalnom kontaktu sa tim Pavelinom te da je Kalinic bio protiv da Hajduk daje novac klubu navijaca Torcida i boksackom klubu Torcida te je zbog toga neko vrijeme trebao hodat sa osiguranjem dok se prica nije smirila :chin:

Da je zagrebao i po toj prici imao bi od mene 5/5 za presicu, ovako 4,5/5. Realno trebao je tovarima netko tko bi im rekao pravo stanje stvari.
  • nemapredaje
    5.3k

Ne vjerujem na šta je net.hr spao.

Mislim ne čitam ih već godinama, al ovo je fakat jadno.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Nekad smo čekali Večernju školu Željka Pervana a sada samo pratimo Hajduk
  • emilperska
    10.9k
    Čitam SNET cijeli dan. Čudo priča..
  • Mali Zeus
    17.4k
    Nije li taj net.hr šrot od portala odavno.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Je, na fbu sam ih blokirao prije 7-8 godina da mi slucajno ne iskoce njihovi maloumni clickbait clanci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.