• Mentalni Gimnastičar
    1.6k
    "Kada sam tražio novac za pojačanja rekli su mi kakva pojačanja, mi nemamo za dva mjeseca plaća. Znam da su dizani krediti i da će opet dizati. "

Dame i gospodo, najstabilniji klub Hrvatske
  • Mali Zeus
    22.2k
    Komentirao je probleme s disciplinom u svlačionici:

"Bilić mi je rekao da su Livaja i Lovre Kalinić najveći problem za disciplinu u svlačionici, predložio sam da im to kažemo u lice, ali predsjednik je to odbio."

:fire: :fire:
  • Ludovic IX
    12.8k
    iskreno, ovo što im se danas dogodilo , da je sve izaslo van, dobro je za njih a ja ne zelim da njima bude dobro. meni se sviđa njiovo stanje trenutno.

oni će nakon ovog pokrenut opoziv NO-a i tko zna, možda stave nekog tko i zna nešto oko nogometa i financija.

reko ja da je moj bivši šef Aljoša Pavelin peta kolona...
  • Captain America
    20.4k
    Ne mislim se naslađivati jer mi šutati mrtvaca na podu nije nikakav gušt. Oni će se samouništiti idućih dana, a onda se vraćaju 10 godina u prošlost kad su Mezga, Gotal i Bukva bili nositelji ekipe.

Svršavali su lani da je "Mordor gotov" i evo gdje su nakon točno godinu dana. Sve se vraća, sve se plaća.
  • Mihaljević
    15.2k
    Moja najiskrenija reakcija na događaje u bijelom taboru

0000000000414217.jpg
  • Captain America
    20.4k
    oni će nakon ovog pokrenut opoziv NO-a i tko zna, možda stave nekog tko i zna nešto oko nogometa i financija. — Ludovic IX

Jer zadnjih 15 godina pokazuje da su za to sposobni :lol:
  • Peškaman
    9.7k
    "Ne krivim predsjednika, Elez, Lovre, Krovinović, Šarlija... htio ih je sve predsjednik maknuti iz momčadi. Rekao je to i treneru, kao i to da su Livaja i Lovre najveći problem svlačionice. Trener već mjesec dana ne priča s predsjednikom jer mu je obećao četiri dovesti igrača i to nije ispunio. Na kraju sam ja ispao žrtveno janje. Mene su gurnuli... - Benrahou i Dajaku su morali biti vraćeni jer nam je prijetila tužba, po pravilima FIFA-e. Cijelo ljeto su tražili klub, nisu ga našli. Nije to nikakva greška. Nisu našli ništa, morali smo ih vratiti."
  • GOAT
    9.4k

Jako smo zalosni :((((
  • Jaja
    37
    Ono sto je bilo kod nas nekih 2 godine do dolaska nove uprave to ceka njih samo puta 10
  • don
    22.1k
    vrijeme je da se skokne do sportneta
  • Boycie
    4.4k
    Ovih 70% hajdukovaca u Hrvatskoj je preuzeto istrazivanje od koga, glave? Izvor?
    Bubni pa kud koji, primit ce se teza... odvratni su sa tim mindsetom klempavim.
  • Ludovic IX
    12.8k
    vidim, kalinić sad heroj... ajd da je sam dao otkaz i onda počeo pljuvačinu po svemu već ga popušio i onda iz inata popljuvao sve....
  • Mali Zeus
    22.2k
    vrijeme je da se skokne do sportneta — don

Hvala Kale.

hvala ti za one utakmice kao klinac

hvala ti za onaj gol Dinamu na poljudu

hvala ti prema ljubavi i neukaljanom obrazu

hvala ti na ovome sto si jedini imao muda istupit.
  • Dzgšb
    2.2k
    Sve što nama i Hrvatskoj reprezentaciji žele i što su željeli sve im se vraća i još će im se vratiti , zato samo neka kunu i dalje mi ćemo biti još jači..
  • Paggini
    99.4k
    Hm, jako je zanimljiva jedna stvar - po svemu ovome, klub posluje jako mutno i otvoreno laže svoje dioničare. Rekao bi čovjek da je to jako netransparentno, hmmm, pokušavam se sjetiti koga su godinama optuživali za netransparentnost i busali se u prsima da su puni morala, pravde i poštenja?

Hmmm...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube