• Izet Hajrović
    4k
    Na stranu ove navijačke floskule, ali nakon ove pressice imam dojam da je nosonja još najnormalniji dolje. Zamislite kakvi su onda ostali.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Ovakav scenarij im ni najgori neprijatelji ne bi složio, a oni su ga sami napravili. Guštam.
  • Peškaman
    6.1k
    Hahahah kakav spektakl od pressice :lol:
    - Nazvao predsjednika Bilića pijunom kojeg se ništa ne pita
    - otvoreno rekao da NO donosi sve odluke i da treba mijenjati model upravljanja
    - predsjednik Bilić po klubu priča da su Lovre Kalinić i Livaja uteg kluba
    - ideja NO bila prodati Livaju,Kalinića,Uremovića,Krovinovića
    - nemaju za 2 mjeseca plaće
    - za svako pojačanje bio prisiljen tražiti sponzora,Rakitić doveden preko Tommyja

I još puno toga
  • don
    11.2k
    70% ljudi u Hrvatskoj navija za ovaj klub"Keyser Soze

strašno
  • Noel
    8.7k
    Osobno sam najavljivao i ovdje i u privatnom društvu u razgovoru sa svima da dolje kreće građanski rat uskoro. Problem je jedan jedini. Ne shvaćaju da razlozi njihovog neuspjeha nisu sportske prirode nego ljudske. I tog prođe vrijeme da shvate to poubijat će se međusobno dole i ostat će spaljena zemlja. Netko dole kad će izać u medije i reć istinu možda pokrene stvari. Kad će neko od dole iskreno reć da je bolesno da cijeli grad djeca vrtićka penzioneri babe i strine svekrve i nećaci pozivaju na visoke peći ubijanje purgera i mržnju prema imenu Dinamo. Ljudski su propali do kraja. Dotakli su dno. Cijeli grad i okolica. Lako za to kaj im je klub propao davnih dana. Oni su propali i kao ljudi. Zlo i zatrovano podneblje koje svoju djecu odgaja u čistom zlu i mržnji.
  • Crni86
    8.2k
    pa kale je ful realno nastupio. Nije stvarao lazne euforije i pricao price za malu djecu. Ne bi on ni izjavio ne mozemo parirat dinamu da netko iz kluba mjesec dana prije nije najavio pohod na titulu i povecanje budzeta, a evo ti ga na nemaju za place.

Napokon je priznato da lazu javnosti i stvaraju laznu euforiju.
  • Purgeri
    937
    I još jedna rečenica za izdvojiti - "Mi već 19 godina ne uspijevamo u ničemu"
  • Mr Anderson
    11k
    Uuuu...ovo će baš uzrokovati potrese. Sama njegova smjena i ne znači puno, ali ovo što je sad sve rekao je baš bomba. Sad kad krenu s prepucavanjima, baš će biti zanimljivo.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Kako sami sebe jedu, ovo je čisti gušt. Ovo je pravi građanski rat u klubu.
  • BBB Baranja
    352
    Meni je bio hit kad je zbrajao koliko ce novaca zaradit - milijun od Sahitija, Dinamo u LP... :rofl: :rofl:
  • NKDZ86
    3k
    Budući da su u rasulu i iznutra i izvana dolaze s tim raspoloženjem u Zagreb. Nakantat ih na terenu i izvan njega.
  • striko
    2k
    Njih trese financijska i upravljačka kriza ali ne smijemo zaboraviti da je momčad ostala na okupu. Jedan naš kiks i sve ide pod tepih. Pivaj
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    "Kada sam tražio novac za pojačanja rekli su mi kakva pojačanja, mi nemamo za dva mjeseca plaća. Znam da su dizani krediti i da će opet dizati. "

Dame i gospodo, najstabilniji klub Hrvatske
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.