• recikaj86
    778
    Najbolje zaključat ovu temu dok ne krenu ulaznice u prodaju.
  • flexXy
    3.4k

Ako pitamo jos par puta kad ce krenut u prodaju mozda se pojave na ulaznice.hr . Ne treba sad odustati
  • don
    22.6k
    Najbolje zaključat ovu temu dok ne krenu ulaznice u prodaju — recikaj86

krenule su prije 10 dana.
  • Liks90
    5.4k
    Ajde još nek neko stavi objavu o ulaznicama plis…isuse Boze…bit će kad bude!!
  • mokoxax468
    1.8k
    Kako će DINAMO nešto riješiti, kada se očigledno čeka na BAYERN. Vidiš i sam da je smanjeno 500 mjesta radi policijske organizacije utakmice, očigledno još nije sve usklađeno s njihovog kraja i dok oni (Bayern i njemačka policija) nisu spremni za "ugostiti" navijače Dinama, teško da Dinamo tu nešto može postići.

Uvjeren sam da čim Dinamo dobije potvrdu, da će kroz dan organizirati prodaju ulaznica.
  • NitkoBitan
    40k
    Podaci potrebni za kupovinu ulaznica:
    ➡️ Ime i prezime
    ➡️ Datum rođenja
    ➡️ Broj osobnog dokumenta
    ➡️ Ulica stanovanja
    ➡️ Mjesto stanovanja
    ➡️ Poštanski broj
    ➡️ Broj telefona
    ➡️ Email
    — jedan u nizu

Jel treba mozda i krvna grupa? :roll:

Btw. mi na Maksimiru gostima isto niti karte preko 5%.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Jel treba mozda i krvna grupa? :roll: — NitkoBitan

Ne, samo slika glasackog listica :grimace:
  • Peškaman
    9.8k
    Lako moguće da će sve karte otići preko godišnjaka tj. prvokupa.
    A i dosta ljudi već uzima za domaće tribine.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Ma samo neka sve ode pa da uz naše iz švabije zaplavimo Minken :strong: :cool:
  • Purgeri
    1.4k
    Tih 500 karata koje smo dobili manje od onoga što je dogovoreno s Bayernom je zapravo ogromna razlika, a radit će se tampon zona između gostujućeg sektora i sektora u kojima će isto biti barem pola navijača Dinama. Ne znam može li tu još šta klub napraviti, vjerojatno ne.
  • Ivo86
    69
    bas tako, nema nikakve logike. Evo ja sam znam za ca. 20 nasih koji su vec uzeli karte u sektorima oko gostujuceg. To znaju dobro i u Dinamu i u Bayernu, cudi me takva odluka. Ali valjda zbog Atene zadnje godine se svi boje necega....Makar sa navijacima/ultrasima Bayerna nebi trebalo bit problema. Tih 500 karata i tampon zona je stvarno nepotrebno...
  • The Human Spider
    134
    Tih 500 karata koje smo dobili manje od onoga što je dogovoreno s Bayernom je zapravo ogromna razlika — Purgeri

Tih 500 karata je Dinamov popis tako da neće biti razlike. Nikakvo skidanje kapaciteta policije niti tampon zona. Očito se jezgra svakom utakmicom sve više širi.

Papa, čemu muljanje?
  • Papastrumf
    24.5k

Je li čitate vi postove? Policija je skinula 500 karata. Nije ih skinuo niti Bayern niti dinamo.

Papa, čemu muljanje? — The Human Spider

Sad bih ti rekao nešto, ali suzdržat ću se.
  • javolimtebejako
    6.4k
    kopenhagen je prosle godine objavio da su dobili 3779 karata za away sector, taman dode 500 komada manje za tampon zonu, nikakav dinamov popis
  • The Undertaker
    10.4k
    To bi se doznalo u roku minute tako da ne vjerujem da bi sami sebi skočili u usta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.