Ili bi prije glumio neki inat i tvrdoglavost i na silu učlanjivao ljude (a smijali se tovarima za to) — don
tovare se ismijavalo jer neclanovi nisu mogli uopce na utakmice, to jasno kod nas nikad nije bio slucaj niti ce — Nino Bule
forumu je zabrana spominjanja tovara van tema vezanih uz njih pa kad ti vec zdrav razum ne brani da ih konstantno spominjes, nek ti pravila foruma brane. — Nino Bule
tovari rade isto ono šta i mi, odnosno imaju slobodnu prodaju samo na dan utakmice. — don
samo vi imate sizofreniju pa svugdje vidite tovare i znate da povlacenjem hjih u pricu dalje stvarate histeriju, priglupa razina. — Nino Bule
vratili se na postavku koji koriste tisuce klubova na svijetu — Nino Bule
prvi spomenuli — don
nabroji mi ih, molim te. — don
Nisam ja nista prvi spomenuo, danima pricate da s ovim potezom da clanovi kupuju do zadnjeg dana radimo isto sto i tovari, bar par puta sam to procitao, — Nino Bule
Bayern — Nino Bule
ružomberok — Nino Bule
Ovo je odlično jer će onda u petak stadion biti pun. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.