Stvarno bih volio da mi objasniš kakvo bi to vodstvo moglo biti gore od sadašnjeg koje je ukralo iz kluba stotine milijuna, otuđilo klub od navijača i napravilo još sličnih poteza. — xavier
A može gore uvijek.... Tipa da ne postoji nikakva hijerarhija u klubu, da su različita mišljenja po strukturama kluba i svašta nešto — Bosna86
Otkad ja pratim Dinamo, uvijek je aktualna uprava bila najgora ikad. Ne znam koliko godina imate ali sjetite se samo Canjuge, Šoića, itd... Podsjećam da je Dinamo i bankrotirao relativno nedavno...Ako se ne varam jedna od realnih opcija je i Pripuz i ekipa. Obično se u Hrvatskoj bira između lošeg i goreg. — The Undertaker
Otkad ja pratim Dinamo, uvijek je aktualna uprava bila najgora ikad — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.