nek se nitko ne naljuti, al kad čujem "obrazovan kadar" dobijem sračku.
voditi dinamo je isto kao voditi i obrt, doo ili d.d.
koliko god to nekom možda bilo banalno, ali uspješan menadžer/poduzetnik/obrtnik/seljak zna prepoznati prednosti i nedostatke; kako vlastite tako i tržišta u kojem djeluje, a rdg na kraju godine otkriva koliko je uspješan.
neke osnovne poslovne postulate upravljanja moraju se znati, to podrazumijeva pravnu i financijsku pismenost.
kao što predsjednik uprave podravke ne zna napamet formulu za vegetu ili tedeschi za cedevitu ili predsjednik plive forumulu za sumamed ili predsjednik uprava valamara koliko zvijezdica ima njegov hotel u baškoj ili nenad bakić koliko metaka ide u šaržer asortimana proizvoda đure đakovića - tako ni predsjednik uprave dinama ne mora biti savršen.
ne mora biti lijep kao goran ljubojević ili pametan kao nikola nikić.
dovoljno je to da zna prepoznati okruženje u koje dolazi te da zna postaviti tim kompetentnih ljudi za uspješno poslovanje u sportskom i poslovnom segmentu. — Kwedi
Svi ti obrti, D.O.O i slični nemaju forume, nemaju tribine, ne moraju slušati o sebi u svakoj birtiji i svakoj novini... Sve to razlikuje klub pogotovo veličine Dinama od gore navedenih — Bosna86
Postoji mogućnost da sutra padne Mamić i cijela uprava, a da ćemo mi ostati negdje izmedju sa sloganom hoćemo izbore... — Bosna86
A je li postoji mogućnost da se Z.M. ili njegova ekipa javi na izbore i da dovedu svoje članove koji će nadglasati one druge?
Npr., na izborima u Futsal Dinamu se pojavi stotinjak članova, mislim da za nadglasavanje tog broja, pa i puno većeg broja članova njemu to ne bi predstavljao nikakav problem. — Baneki
Prosječan Hrvat je još uvijek u glavi u komunizmu i doslovno mu treba crtati sta to znaci demokracija... Cijelo moje društvo zaziva izbore (kao i ja), ali sta poslije njih? Realna je situacija da 3 mjeseca nakon prvih izbora ispadnemo iz Europe i zaostajemo za prvim 10 bodova... — Bosna86
Kad pročitam neke komentare ovdje, ispada da je Mamić bio u pravu..."neka nam njega da klub ne bi preuzeo Pripuz ili neka druga mafija". — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.