• Sajla
    24.5k
    Zaboravil bum da sam član jedino ak me posjeti Alzheimer, a spreman sam i platiti unapred višegodišnje ili doživotno članstvo, odnosno aktivirati trajni nalog ak bi to bila alternativa. Ima nekaj u tom ritualu produljenja, slažem se, i zato sam odmah u prvim danima siječnja bil u shopu na stadionu da to napravim. A za 2025. godinu se nadam da bum kroz aplikaciju 1.1. nakon polnoći, a nakon kaj izljubim najbliže, mogel produžit članstvo u Dinamu pa kroz koji dan ili tjedan u shopu na stadionu i podignul fizičku iskaznicu. Najbolje od oba sveta, digitalnog i fizičkog, kaj ne?
  • Jurki
    27.9k
    Ima nekaj u tom ritualu produljenja, slažem se — Sajla

Bravo.. ova me recenica podsjetila na dan kad smo glasali..
    oblekel sam si Dinamovu majicu, otisel na kavu i pelinčeka.. i ispunil svoju građansku i dinamovsku duznost... pa bu tak i z produzenjem clanstva.
  • Big Daddy
    1.9k
    Danas do sada samo 150 novih clanova, i odnosu na prosle dane di smo svakodnevno imali 500-800 puno manje. No jos je mlad dan, nije valjda zastekalo
  • Liks90
    5.3k
    sve je to dobro, imali smo abnormalno velike brojke…
  • Ličani1986
    1.4k
    Liks jel otišlo kaj ZG i SG u međuvremenu od jučer?
    Sad kužim da sam kriva tema, može odgovor tamo
  • NitkoBitan
    39.3k
    Vidjet cemo sutra/preksutra boom u brojci clanova kad dijaspora sazna da se moze uzet online za Munchen i da clanovi imaju prednost.
  • Neron53
    2.8k
    Mozda je malo previse da u istom trenutku imamo u ponudi ulaznice za derbi, minhen i pakete za LP.
    Sve se onda razvodni
  • M94
    2.9k
    Vidjet cemo sutra/preksutra boom u brojci clanova kad dijaspora sazna da se moze uzet online za Munchen i da clanovi imaju prednost. — NitkoBitan

Ako ostane išta od godišnjaka.
  • NitkoBitan
    39.3k
    Nema sanse da godisnjaci sve uzmu. Pa karata za Munchen ima skoro kao godisnjaka.

Vidjet cemo na kraju koliko ce godisnjaci uzet u prvokupu, mislim da ce se radit o realnoj brojci od oko 1500 karata (sto je isto odlican udio - 1/3). Realnoj kazem zato sto vjerujem da ce bit i onih godisnjaka koji nece ic ali ce dat nekom svom podatke.
  • bluepower86
    1k

Ne bih se slozio.Pretpostavljam da ce otici oko 3000karata mozda i vise od te cifre samo od godisnjaka.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Ne slažem se za trajni nalog. Naviku produženja članstva treba njegovati svake godine. — Felip

Pa neće to biti obvezno nego moguće, pa tko voli. Za klub je svakako bolje da sto vise clanova ima automatsku baplatu.
  • deda
    48.5k
    44.600 završava 8.9.

281 novi danas.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Mozda je malo previse da u istom trenutku imamo u ponudi ulaznice za derbi, minhen i pakete za LP.
    Sve se onda razvodni
    — Neron53

Slažem se. Pakete za domaće utakmice LP su komotno mogli pustiti u prodaju poslije Bayerna.
  • Bosskovitz
    21.5k

Navijači su čudne biljke. Da nas slučajno Bayern natambura u Munchenu, sigurno se paketi ne bi prodavali istim tempom unatoč tome što je sve osim poraza tamo čista nogometna senzacija.
  • deda
    48.5k
    9. rujna zaključujemo s 44.950 članova.

350 novih danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.