• Jaro
    9.2k
    Osijek se priprema za borbu za ostanak u 1.NL?

Boto trlja ruke i misli si "Vi cete na mene pucati..."
  • vjeko1701
    12.4k
    Koje strane?
  • veselko tenžera
    4.3k
    Sve više sam uvjeren da Orbanova ekipa stvarno kupuje Rijeku.NORTE

Dinamo na braniku Hrvatske od Austrougara. Još nek Ulker ili Beko ulete u Zadar, ovi ionako jesu Venecijanci i imamo 600 godina povijesti u jednoj sezoni HNL-a.
  • E46
    1.2k
    Po mojim informacijama sluzbena objava da je klub prodan ide u PONEDJELJAK(Ovo nije 100% potvrđeno kao sto je bila Nejina i Duarteova prodaja)
  • dzg7
    374

600 000 godišnje plaća
    Jebe se njemu bit će za admiral
  • vjeko1701
    12.4k
    Čak ne bi rekao da kupuju Rijeku, više je vjerojatno da su s Miškovićem dogovorili možda neko značajnije sponzorstvo/parcijalno vlasništvo u zamjenu za interese u Rijeci i potencijalno sudjelovanje u izgradnji nove Kantride.
  • DrawTube
    6.2k
    Više povijesti ima kultni Varteks neg Osijek, Osijek ima sreće što je klub iz 4. najvećeg grada pa ima neki bazen navijača i podršku, da je iz grada veličine Pule bio bi manji klub od Istre

Nisam za to da ih RB kupi, jer takva sredina sa svojim komepksima i količinom neutemeljene zloće ne zaslužuje uspješni klub . Draže bi mi bilo da RB kupi Šibenik , Istru ili vrati Marsu
  • Paggini
    39.3k
    Kada je jedna od najvećih povijesnih odrednica tog kluba uvjerenje da ih se pokralo protiv Dinama prošle sezone, dovoljno govori o povijesti tog kluba lol.
  • vjeko1701
    12.4k
    Varaždin je možda manji al je ta regija općenito puno zdravija. Varaždinu gravitira oko 200k ljudi. Osijeku oko 250k. Nije sad toliko ogromna razlika u broju.
  • Neki tip
    21.3k
    Dobro, ljudi, pa ne počinje povijest 1990. godine.

Na stranu što mi je i inače bezveze to gledanje svisoka na druge hrvatske klubove, jer se često ne radi o nekoj zdravoj navijačkoj zajebanciji nego pomalo uobraženoj praksi kakvu ne bih htio vidjeti kod navijača Bayerna ili Reala prema nama, ali ovo s Osijekom stvarno prelazi čak i te granice.

NK Osijek je dao neke od najvećih hrvatskih igrača svih vremena, producirao igrače koji su i u Dinamu ostavili veliki trag, a Jugoslaviju je napustio zajedno s nama, Hajdukom i Rijekom kao prvoligaš.

Malo poštovanja za druge klubove, ako ga za svoj očekujemo.
  • veselko tenžera
    4.3k
    potpis! I ne možeš samo gledati klub bez da gledaš grad i regiju koju predstavlja.

Osijek i Slavonija su puno više od par kompleksaša na podcastima i forumima kao i onih stotinjak likova iza južnog gola na Pampasu.
  • NORTE
    13.7k
    Još nek Ulker ili Beko ulete u Zadarveselko tenžera

Koliko znam Tornado je odbio tu mogućnost za KK Zadar prije par godina kad je u klub htio ući Doguš.
  • Big Daddy
    1.4k
    meni je to super, konkurencija je uvijek dobra, a nece nikada biti ispred nas.
  • NitkoBitan
    23.1k
    :yikes: :grimace:

FB-IMG-1725554844043.jpg
  • bbb medimurje
    3.6k
    Navijacke stranice na fejsu im bas dosta kritiziraju moguci ulazak red bulla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.