Mislim da je "Ej Miki Milane" neponovljiv. Kad ti aktivisti u manje od punog mandata samo zatvaranjem pipa osiguraju ozbiljan suficit u proračunu onda znaš kako se grad vodio. Zamisli da ti je na čelu grada financijaš ranga Zdsravka Marića, mokri snovi. — scooniepenn
Da se ne ponavljam kako mi je to posao, ali sve ono što sam pisao za Bišćana i komunikacijske vještine u malo blažoj verziji vrijedi i za Tomaševića. Uopće se nije trebao spuštati na ad hominem razinu komunikacije, već afirmativno i taksativno navesti što su sve napravili po pitanju Maksimira i Kranjče i staviti u kontekst 4 i nešto godine koliko su na vlasti u odnosu na 20 godina gdje se ništa nije pomaknulo s mrtve točke i to je to. — scooniepenn
Hocu reci da ce tako i biti sa Kranjčom ali da bi lokacija svakako bolja bila u Sigetu.... — Dejan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.