• Paggini
    101k
    Šta se dogadja u ovoj temi hahah
  • Pop corn
    8.9k
    Evo ovo je zanimljiv slučaj za primjeniti kritičko razmišljanje. Evo ja sam full uz Zajeca, i time odbijam narativ ovog facebook posta, al zato ne simpatiziram Sanjina Španoviča( bok ako čitaš). — GaijiZG

Nisam ja tu da me simpatiziras ili ne, već da odradim posao. Nisam tu da se ikome svidim, vec ispunim zadace koje imam.

A problem tog posta je, ne samo napisane laži, već i klevetnički narativ nametnut od onih koji su držali ljestve pravomoćno osuđenom bjeguncu.
  • Dudu9
    2k
    Pa navijači smo nogometnog kluba i trebaju bit izjave sadašnjih i bivših igrača, pa nece stavljati pjevače, političare, književnike itd
  • Marquis Manners
    93
    A evo i dokaza ovih koji se zgrožavaju na moj post. Pivina u ruci, pijani i Ajmoooo Dinamooo ale... totalno sprženi mozgovi.
  • Krizy
    77k

Smiri s tim glupim prozivanjima. Upozorenje pred metlu.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Čovjek nije uzeo terapiju jutros.
  • Marquis Manners
    93

Aposlutno jebu redu to što pišeš, samo kažem da smo došli globalno do stadiji ludila kad se nogometaše citira kao neke ljudske velikane, a oni u globalu dno ljudske vrste.
  • deda
    48.5k
    Što će više bahaćenja i oholosti biti na forumu to će kazne biti teže.

@marquis-manners 7 dana
  • Dudu9
    2k
    Jel to RALU logistika postala novi sponzor?
  • Ijayi Atiemwen
    6.6k
    samo kažem da smo došli globalno do stadiji ludila kad se nogometaše citira kao neke ljudske velikane, a oni u globalu dno ljudske vrste. — Marquis Manners

Pa što radiš onda prije svega na nogometnom forumu?
  • Gradinamo
    150
    Odnosi li se toni na ovakve komentare: "Kaj se tiče običnog puka koji su Mamićevci, to bi se moglo objasnit sociološki i antropološki. Većina takvih su sa prostora gdje su vladali Turci, i neki od njih su preuzeli istočnjački mindset "ne talasaj" i "moć je sve", ako nemaš moć, gledaj u moćnika ko u boga. Svi takvi će kroz par godina postat "Zaječari"(ako bumo osvajali sve HNLove) i srat će o propasti Dinama, kad Zajec zbog godina više neće moć obnašat trenutnu funkciju."?
  • NORTE
    27.8k
    Džizs — prefontaine

Dzis.
  • Agramer86
    1.1k
    čini se da je. Na web stranici piše da su glavni sponzori. Možemo očekivat i njihovu reklamu na dresu možda...
  • Dudu9
    2k
    čudno da klub nije stavio na stranice ipak postaju glavni sponzor
  • mlinchica
    7.5k
    WOW!!! 42000 članova i to 4 mjeseca prije nego je planirano!

Sjećam se kad je izbačen cilj od 42000, naš Deda je u jednom trenutku napisao da je možda ipak malo preoptimistično, malo se pribojavao da neće biti dostižno.

@deda nadam se da ste otvorili neku bocu za posebne prilike i zalili ovaj uspjeh jer veliki dio zasluga ide Vama i kolegama iz skupštine, povjerenicima kao i ostalima u i oko kluba, koji ste sve pokrenuli.
    A kako onda ne bi bilo reakcije onih koji vole bez predrasuda i fige u džepu. :heart:

Jel itko još sumnja da se naš Dinamo vratio svojima? :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube