Imaš jako bezobrazan stav prema našim dečkima i ne mislim nastavljati ovaj razgovor. Zaključit ću samo time da smo bolje krilo od ovog Mbukua mogli besplatno naći i u Bosni. — Daliban
Zaključit ću samo time da smo bolje krilo od ovog Mbukua mogli besplatno naći i u Bosni. — Daliban
Eto, ja baš mislim da je vatrogasno rješenje. — Daliban
Iako sam i dalje stava da nam je Mbuku nepotreban, sigurno je da nije vatrogasno rješenje i da je dobro skautiran. Naime, Instagram stranica "dinamo.split" još je 3.8. objavila story na kojem se nalazi Mbuku sa zamagljenom glavom, a jučer su objavili kompletnu fotografiju kao dokaz i najavljivali su ga kroz story-e nekoliko puta. Vidjet ćemo kako će ispasti, ali mišljenja sam da je situacija Brodić-Mbuku kadrovski loše odrađena, nadam se da sam u krivu i da će vrijeme to pokazati. — Izet Hajrović
Napokon mi je postalo jasno zašto je Marić uopće zapeo za ovog igrača. Gledao je promocijski PO za Ligue 1 protiv Metza — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.