• mokoxax468
    1.1k
    Tu prvenstveno mislim na Vrbančića, Kačavendu i Špikića.marcio amoroso

Vrba vrlo moguće, Kačavenda 50-50%, no čisto sumnjam da će Špikić ići na posudbu, koristan je u 3-5-2 sustavu
  • Daliban
    4.1k
    Volio bih da Mikića pošaljemo na posudbu.
  • mbzg
    110
    Mislim da je u redu probati s takvim igračem iz jednog razloga a to je Europa. Sve do 2018 smo patili u europskim utakmicama jer nismo imali brzinu, što je s jednim Oršićem promijenjeno. Sad napokon imamo dosta brzu ekipu s Ogiwarom, Gabrielom, Crodobom, Pjacom, Hoxhom, pa i tim Mbuku.
    U europskim tekmama je Petko neprikosnoven i sigurno ne bude Kule kao drugi napadač nego će se s njim upariti brza krila ili lažna devetka koja ima brzinu i dobru tehniku (Pjaca, Cordoba, Mbuka).
    Čovjek dolazi na posudbu ako se pokaže super za nas, ali potpuno pozdravljam ovakve transfere.
  • M94
    1.5k
    Potpuno ne potrebna kupovina.Sunja86

Pisalo je posudba sa pravom prvokupa.

Mislim da su ciljano isli na nekog ko moze igrati vise pozicija. Drugaciji tip napadaca od Kuleta i Petka.
    S obzirom na kadar, Dinamo ne moze ni ic na nekog golgetera klasu, zna se ko je 1. Napadac. Da Petko nije tu druga prica.
  • marcio amoroso
    39.1k
    Volio bih da Mikića pošaljemo na posudbu.Daliban

Sumnjam da će on na posudbu. Dinamo igra juniorsku ligu prvaka i on će biti dio te momčadi i ponekad kad rezultat dozvoli dobijati neke minute u prvoj momčadi.
  • Zagi
    9k
    Jel ga itko uistinu gledao?
    Ako ima dobru brzinu i work-rate , za mene dobar pokušaj. To je ono kaj nam treba.
  • Daliban
    4.1k
    Sumnjam da će on na posudbu. Dinamo igra juniorsku ligu prvaka i on će biti dio te momčadi i ponekad kad rezultat dozvoli dobijati neke minute u prvoj momčadi.marcio amoroso

Mislim da je dovoljno dobar da igra HNL. Juniorska LP je u suštini nebitno natjecanje i ne bismo trebali kočiti takvog talenta u razvoju samo da bismo imali kvalitetnijeg beka za to juniorsko natjecanje.

Dečko je iz Varaždina, taman ga možemo poslati doma na posudbu. Šafarić igra dobar nogomet i to bi bilo top za njegov razvoj.
  • Zagi
    9k
    Nebitno... Nebitno je ali je i kvalitetno.
  • Daliban
    4.1k
    Nebitno... Nebitno je ali je i kvalitetno.Zagi

Nema smisla da dečko cijelu sezonu igra juniore umjesto HNL-a samo zbog nekoliko utakmica juniorske LP. Valjda je njegov razvoj prioritet, a ne naš nastup na juniorskoj LP.
  • Zagi
    9k
    Nitko ne govori o cijeloj sezoni u juniorima. To bi naravno bilo suludo.
    Govori se o 6-10 tekmi juniorske lige prvaka, gdje će nastupajući dobiti adekvatan podražaj.
  • hardek
    3.8k
    Bacio oko na ovog Mbukua neki dan kad je izašao prvi članak, i na veliku žalost većine foruma bliže sam Dalibanovoj strani. Čudan profil igrača, nit je nešto brz, nit je nešto jak, malo je nekako i šlampav. Neznam, vidjet ćemo... imao je tih nastupa za mlađe repke pa valjda ima nešto u njemu što ja ne vidim

Više bi volio da smo doveli nekog klasičnog napadača nego ovog eto.
  • GOAT
    1.8k
    Zabio 20 golova u mladim francuskim uzrastima.Laugreano

Bas evo gledam te njihove mlade repke i u kojem sastavu je igrao, a ovo su mu bili suigraci tokom godina

Badiashile Rutter Meslier Saliba Nianzou Camavinga

Ako moze pola njihove kvalitete nama pruziti bit ce odlicno
  • Daliban
    4.1k
    Ali igrat će cijelu sezonu u juniorima. Imamo 4 beka na lageru, a vraćaju se i Moha i Perković. Dodaj na to da u 352 uglavnom igramo sa krilima na bočnim pozicijama. Jednostavno neće dobiti minute jer je klinac.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Velika greška sportskog direktora, ovakav igrač nam ne treba.
  • Dani Olmić
    765
    tocno to sam i ja mislio kad sam gledao… nekako mi djeluje „smotano“ malo… bojim se kad da udari malo jaci vjetar da ce ga odnjet s noge
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions