• Mr Anderson
    9.9k
    Sad kada sam pogledao sažetke od Mbukuadumitrumitu

Jer je opće poznato da se igrači kupuju na temelju Youtube klipova.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Taj Mbuku sigurno ima neku kvalitetu, ali on nije špica. Možda je dobar za krilo, ali špica nije. Ne sviđa mi se opcija guranja njega ili Cordobe u vrh napada. Potencijal je, svakako, ali ne na poziciji koja nam treba.
  • Sunja86
    1.3k
    Potpuno ne potrebna kupovina.
  • Dani Olmić
    765
    Gledao sam malo sazetke. Neznam kaj da velim na tog dečka. Taj ima potencijal za postat najvece pojacanje a i moze najveci podbacaj

Edit: dosta je brz i agilan ali ujedno i sitan… nekako imam osjecaj da ce se njega na desno krilo forsirat a cordu u spici
  • Laugreano
    3k
    Kako volim kad netko napise da je promašaj igrac kojeg nikad gledali nisu
  • dinon7
    1.4k
    Vjerujem da Marić i Jakir znaju i imaju ideju zašto su doveli upravo njega. U najgorem slučaju, koštat će nas samo plaće. U godinama u kojima je, može biti samo pun pogodak, nikako promašaj.
  • Time
    970
    Sa ovim dolaskom imat cemo 12 stranaca u momcadi,zadnji put da smo imali vise stranaca je bilo u sezoni 2016/2017.Nisam racunao strance iz naše škole.
  • Jos-Optimus
    4k
    Davno sam to rekao i to je istina..ali ovo kad se uzjebe i krene trovati svaku temu je baš previše
  • Nadmocniji
    395
    Mbuku nije centarfor, pomalo mi je cudno dovodjenje ovog igraca.
  • marcio amoroso
    39.1k
    Kao prvo mislim da Petković i Kulenović neće igrati zajedno u ligi prvaka. Uz Petkovića će igrati netko brži i agilniji kao što je prije igrao Orša.

Kao drugo mislim da će u ovih par dana do kraja prijelaznog roka još netko otići makar na posudbu. Tu prvenstveno mislim na Vrbančića, Kačavendu i Špikića.
  • Laugreano
    3k
    Zabio 20 golova u mladim francuskim uzrastima. Ima solidne 2 sezone u francuskoj 1.ligi . Sa 19 godina vrijedio 9m. Dolazi na posudbu, i ako se pokaze za moguci otkup od oko 2m, i ima samo 22 god. Kako to moze bit nepotrebna kupnja?
  • Dani Olmić
    765
    kazem, moguce je da se ide na cordobu kao spicu a ovoga na desno krilo
  • Mr Anderson
    9.9k
    Mbuku nije centarfor, pomalo mi je cudno dovodjenje ovog igraca.Nadmocniji

To je istina, svi smo očekivali drugi profil igrača. Ali ne vjerujem da ga dovode tek toliko da bi se nekog dovelo. Neki plan postoji, a vjerujem da je i Jakir uključen u to.
  • austrijanac
    5.2k
    Uz Petkovića će igrati netko brži i agilniji kao što je prije igrao Orša.marcio amoroso

Napokon da i to netko napiše, mišljenja sam da će se ić s elementom iznenađenja te faktorom brzine nekog igrača poput Cordobe.

Nije to HNL gdje ćemo redat šanse pa će Kule utrpat, prije mislim da ce se ic na kontre ili bržu tranziciju.
  • marcio amoroso
    39.1k
    kazem, moguce je da se ide na cordobu kao spicu a ovoga na desno kriloDani Olmić

Ako će Mbuku igrati desno krilo onda će jednog napadača igrati Petković ili Kulenović. Ako će se igrati sa dva napadača onda na desnoj strani igra wingback, a to Mbuku nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions