Oprostio je i njima crveni i moguće i penal. — Mali Zeus
Po meni je onaj faul na Rogu grublji od Cordobinog koji izgleda ružno jer je u velikoj brzini napravljen. Ono na Rogu je start đonu visoko na Ahilovu tetivu i mišić, često se za to daje crveni karton. Da ne pričamo da je Galešić prošao bez kartona do kraja, a trebao je dobiti žuti još sredinom prvog poluvremena. — Mr Anderson
Koji su to kriteriji? — Mali Zeus
Jel gledaš nogomet zadnjih godinu dana? Nije penal.
Ako već želimo tjerati mak na konac, trebao bih pogledati snimku jer izvorno nisam dobro uhvatio, ali moj je dojam bio da je Rog odradio jedno pošteno gaženje na Galešiću u drugom dijelu. Ako je tamo stvarno bilo gaženja, to je crveni karton. Velim, nisam dobro vidio i trebam vidjeti ponovno. Ne mislim da se na suđenje možemo previše žaliti, jedino žuti Jankoviću je ozbiljan propust. — Daliban
da je Rog odradio jedno pošteno gaženje na Galešiću u drugom dijelu. Ako je tamo stvarno bilo gaženja, to je crveni karton. — Daliban
A Jankovićevo gaženje Roga nisi vidio? Ne sjećam se da si spomenuo. No nekakvo Rogovo gaženje ti je uredno crveni karton. koji si ti lik. — Mr Anderson
Doslovno u istom postu spominjem da je Janković trebao dobiti žuti. Daj pročitaj do kraja kada već citiraš. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.